Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Εκδήλωση: Η συμφωνία των Πρεσπών και η επόμενη μέρα για το μέλλον των δύο χωρών

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018 στις 19:00 στο αμφιθέατρο του κτιρίου της Κοβενταρείου Βιβλιοθήκης Κοζάνης

Στην εκδήλωση συμμετέχουν ως ομιλητές, αξιόλογοι επιστήμονες αναγνωρισμένοι απο την διεθνή επιστημονική κοινότητα και έγκριτοι επαγγελματίες με εξειδικευμένη γνώση των Βαλκανίων.

Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι το πιο πολυσυζητημένο θέμα των τελευταίων 4 μηνών και έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον όχι μόνο των πολιτών σε Ελλάδα και ΠΓΔΜ αλλά και το ενδιαφέρον της Διεθνούς Κοινότητας.
Οι προσκεκλημένοι επιστήμονες Νίκος Μαραντζίδης και Ιωάννης Αρμακόλας εξαιτίας του αντικειμένου που «θεραπεύουν» στα πανεπιστήμιά τους, έχουν γνώση της Βαλκανικής ιστορίας, της πολιτικής και ζητημάτων που άπτονται των διεθνών σχέσεων. Επίσης διαθέτουν σπουδαίο ερευνητικό και επιστημονικό έργο.

Ο δημοσιογράφος Σταύρος Τζίμας είναι ο περισσότερο γνωστός όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στις γειτονικές χώρες Αλβανία, ΠΓΔΜ, Σερβία, από τις δημοσιογραφικές του έρευνες και συνεντεύξεις που έχει κάνει με τους Ιστορικούς ηγέτες, πρώην προέδρους και πρωθυπουργούς των παραπάνω χωρών της Βαλκανικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας