Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Φρέζα χιονιού παραχώρησε η Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας στην Τ.Κ. Καταφυγίου


Το Πρωτόκολλο παράδοσης - παραλαβής μιας φρέζας χιονιού που παραχωρεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στην Τοπική Κοινότητα Καταφυγίου, υπέγραψαν την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Καρυπίδης και ο Πρόεδρος του Καταφυγίου Ιωάννης Τζέλας.
Ο κ. Τζέλας ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη και τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κοζάνης για την
παραχώρηση της συγκεκριμένης φρέζας και σημείωσε «η φρέζα είναι ζωτικής σημασίας για το Καταφύγι. Θα είναι χρήσιμη για εμάς το χειμώνα, επειδή ο οικισμός είναι σε υψόμετρο 1450 μέτρα και οι δυσκολίες μετακίνησης είναι μεγάλες λόγω του αρκετού χιονιού που πέφτει».
«Το μεγάλο στοίχημα της προσβασιμότητας είναι πάντα ανοικτό. Πρέπει να υπάρχει πρόσβαση σε όλο το δίκτυο που έχεις, όλες τις εποχές του χρόνου. Και το Καταφύγι ήταν πολλαπλώς αποκλεισμένο. Αποκαταστήσαμε το οδικό δίκτυο στη θέση «Μπιτζινίσιος», και για το βαρύ χειμώνα κάναμε το απλό. Παραχωρήσαμε μία φρέζα και αυτοί οι άνθρωποι με το μεράκι και τον εθελοντισμό, με τις δικές τους δυνάμεις και προσπάθειες θα κρατούν το ορεινό αυτό οδικό δίκτυο ανοικτό για όλους μας. Και πρέπει εμείς να τους ευχαριστήσουμε για αυτό» τόνισε από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας