Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

O υποψήφιος Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού κ. Χρήστος Ελευθερίου στην εκπομπή Έκτακτη Έκδοση του TOP CHANNEL με τον Ζήση Πιτσιάβα

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολιτικές απόψεις στις πλάτες των άλλων. Τίποτα καινούργιο έχεις να μας πεις Πρόεδρε; Καποια αυτοκριτικη για τη θητεία σου θα κάνεις;

Ανώνυμος είπε...

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2011
Εκρηκτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων – Βελβεντού!!!

Και βέβαια οι «εκπλήξεις» δεν τέλειωσαν εδώ. Λαμβάνοντας το λόγο ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Ελευθερίου, σε δραματικούς τόνους -και με αφορμή την αντιμετώπισή του στο Βελβεντό στις 28 Οκτωβρίου, παρότι απέφυγε να το αναφέρει ευθέως-, δήλωσε ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ότι δεν είναι «επαγγελματίας» αυτοδιοικητικός -ότι έχω να δώσω θα το δώσω μέχρι το τέλος της τετραετίας-, ότι δεν θα υποκύψει σε κανέναν εκβιασμό και ότι την αποζημίωση του από τη θέση του προέδρου θα τη διαθέσει σε δυο άνεργους νέους της περιοχής!
Γ. Μαστρ./www.mikrovalto.gr
Το πηρα απο άλλο κοζανιτικο βλογκ

Ανώνυμος είπε...

Ε οχι ρε προεδρε οτι ολα στα Σερβια που εγιναν τα οφειλουμε μονο στον Κοκολιο σοβαρεψου λιγακι οχι να πουλαμε την ψυχη μας για λιγα ψιφαλακια ελεος.

Ανώνυμος είπε...

Στην επόμενη παράγραφο
"Πάντως είναι γεγονός ότι οι δηλώσεις και η στάση, δυο εκ των κορυφαίων στελεχών της πλειοψηφίας έκαναν αίσθηση, αφού φάνηκε ότι έγιναν αιφνιδιαστικά και εν αγνοία του δημάρχου Βασίλη Κωνσταντόπουλου, ο οποίος για το αίτημα απαλλαγής των μερικών καθηκόντων από τον Κ. Λαζαριώτη είπε θα το κάνει ή όχι αποδεκτό αφού πρώτα το συζητήσει μαζί του, ενώ από τον κ. Ελευθερίου ζήτησε να επανεξετάσει το θέμα."

Ανώνυμος είπε...

Η Ρίτσα Σπυρίδου είναι δημότης μας και ενεργή όλα τα χρόνια Κύριε Ελευθερίου. Δημοσιογράφος με αρχές και έντονη προσωπικότητα. Θετικό μυαλό και Πολύ γνωστή σε όλους αφού σε καθημερινή βάση ήταν στους δέκτες μας απ'ο την ΕΡΤ.Επιπλέον ήταν σε όλα τα δρώμενα και τα προβλήματα του Δήμου μας. Μόνο εσεις δε την ξέρετε. Εσας ποιος σας γνωρίζει πέραν των Σερβίων? Ολους τους ξερετε, μόνο Την Ρίτσα Σπυρίδου δεν ξέρετε? Να ρωτήσετε θας σας πουν μόνο θετικά.

Το Προφίλ μας