Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Τα ψέματα συνεχίζονται από το Δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού: το ΔΣ του Νομικού προσώπου έστειλε λανθασμένα τα έγγραφα για το Ωδείο. Η χρηματοδοτική ροή λειτουργεί σχεδόν κανονικά στο Νομικό Πρόσωπο όταν υπολείπονται πάνω από 300.000 ευρώ!

Χωρίς καμία συναίσθηση της πραγματικότητας είναι ο Δήμαρχος Σερβίων Βελβεντού Θανάσης Κοσματόπουλος:  Το Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου έστειλε λανθασμένα τα έγγραφα για τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Ωδείου, λέει στη δήλωση που ακολουθεί, αποποιούμενος την ευθύνη για το Δημοτικό Ωδείο Σερβίων που δεν άνοιξε φέτος! 

Δείτε τους αγανακτισμένους γονείς στο βίντεο να διαμαρτύρονται για τους παιδικούς σταθμούς και το Σύλλογο Γονέων να διαμαρτύρεται για το Δημοτικό Ωδείο Σερβίων εδώ

"Σχεδόν κανονικά" γίνεται, λέει, η χρηματοδοτική ροή από το Δήμο προς το Νομικό Πρόσωπο,  όταν ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Χαραλαμπίδης καταγγέλει μέσω των δικηγόρων του το Δήμαρχο για οφειλούμενη επιχορήγηση άνω των 300.000 ευρώ! (δείτε την καταγγελία του κ. Χαραλαμπίδη και τα οφειλούμενα ποσά εδώ)

Αφήνει αιχμές προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων-Βελβεντού κ. Σταύρο Παπαδόπουλο για καθυστέρηση επίτηδες στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ώστε να μην συζητηθεί το θέμα ελέγχου της Κοινωφελούς και του Νομικού προσώπου που δήθεν έθεσε ο ίδιος!

Και συνεχίζει ακάθεκτος: "Στο διάλειμμα του Δημοτικού Συμβουλίου κατάφερα να εκταμιευθούν 75.000 ευρώ (!!!)" όταν όλοι οι παρευρισκόμενοι γνωρίζουν με ποιον τρόπο έγινε η εκταμίευση και ότι ο Δήμαρχος δεν είχε καμία συμβολή στο παραπάνω θέμα!



 .
. .
Πηγή video: Δελτίο Ειδήσεων WEST CHANNEL


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας