Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

ai-vreS: Καταψηφίστηκε για δεύτερη φορά η τροποποίηση προϋπολογισμού του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού, οικονομικού έτους 2017

Με ψήφους 8 υπέρ έναντι 8 κατά, καταψηφίστηκε στο σημερινό έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων-Βελβεντού η αναμόρφωση του προϋπολογισμού.
Η αρνητική ψήφος του Προέδρου του Δημοτικού Συμβούλιου κ.  Σταύρου Παπαδόπουλου ήταν καθοριστική, αφού σε περίπτωση ισοψηφίας, η ψήφος του Προέδρου υπερισχύει.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης επικράτησε μεγάλη ένταση μέσα και έξω από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού απέδωσε ευθύνες στον Πρόεδρο του Δ.Σ. χαρακτηρίζοντάς τον "κ...παιδο" και "μασκαρά" και ο Πρόεδρος αντέτεινε με χαρακτρισμούς και ακατανόμαστες εκφράσεις.
Στο αποκορύφωμα του καυγά ο Στ. Παπαδόπουλος ζήτησε από το Δήμαρχο να παραιτηθεί και λίγο
έλλειψε οι δυο τους να πιαστούν στα χέρια.  Με την παρέμβαση ψυχραιμότερων δεν υπήρξε χειροδικία.


Πλέον η κατάσταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων-Βελβεντού έχει φτάσει στο απροχώρητο.
ai-vreS

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΑ ΚΑΠΡΙΤΣΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΟΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ. ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΚΟΚΟΡΑΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ....ΕΥΓΕ ΕΞΟΥΣΙΑ....ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Μικρής σημασίας πλέον η έννοια της ανεξαρτητοποίησης, αφού μπορείς να είσαι συμπολίτευση και να κάνεις σφοδρή αντιπολίτευση.
Το χρήμα είναι θεός, συμφωνείς Πρόεδρε.

Ανώνυμος είπε...

O KOSMOS KAIGETE KAI TA MALLIA XTENIZONTE

Το Προφίλ μας