Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Α.Σ. ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ: Στον Ολυμπιακό ο Θανάσης Παπανικόπουλος

Το μεγάλο άλμα από την Ακαδημία του Α.Σ. ΄΄ΤΙΤΑΝ΄΄ Σερβίων στο έμψυχο δυναμικό των Ακαδημιών του Ολυμπιακού έκανε ο 14χρονος Θανάσης Παπανικόπουλος. Ο γεννημένος το 2003 ταλαντούχος ποδοσφαιριστής κέντρισε το ενδιαφέρον των ερυθρολεύκων με την αγωνιστική του παρουσία στα τμήματα ποδοσφαιρικών ακαδημιών του ΄΄ΤΙΤΑΝ΄΄ Σερβίων από όπου ξεκίνησε την καριέρα του και αγωνίζονταν μέχρι πρότινος και την συμμετοχή του στα αντίστοιχα κλιμάκια της ΕΠΣ Κοζάνης. Από την περασμένη Πέμπτη ανήκει στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού μετά και τη σχετική συμφωνία και την υπογραφή συμβολαίων των ανθρώπων της Πειραϊκής ΠΑΕ και της διοίκησης του συλλόγου των Σερβίων.

Η Διοίκηση του Α.Σ. ΤΙΤΑΝ Σερβίων εύχεται στον Θανάση Πανανικόπουλο καλή επιτυχία στη νέα του ποδοσφαιρική διαδρομή και ευχαριστεί θερμά τους γονείς του που εμπιστεύθηκαν τον σύλλογο μας ώστε να κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.
Η μετακίνηση του νεαρού ποδοσφαιριστή σε ένα μεγάλο και ιστορικό σωματείο όπως είναι ο Ολυμπιακός αποτελεί μία ακόμη επιβράβευση της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής από τους προπονητές του συλλόγου.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΤΙΤΑΝ Σερβίων

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στον θανασακη μας και πιστευω μν ξεχασει τον τιταν

Το Προφίλ μας