Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

ai-vreS: Στα χέρια ήρθαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων-Βελβεντού! - Διακοπή της συνεδρίασης - Ηθικός αυτουργός για τα επεισόδια ο Δημαρχος!

Επεισοδιακή ήταν και πάλι η αποψινή συνεδρίαση του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού.
Πριν ακόμη αρχίσει η τακτική συνεδρίαση κι ενώ βρισκόταν στη διαδικασία των θεμάτων της προ-ημερησίας διάταξης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. αναγκάστηκε να διακόψει τη συνεδρίαση λόγω επεισοδίων! 

Μετά από μία σύντομη κουβέντα, ο πρόεδρος του Δ.Σ. έδωσε το λόγο στον πρώην Δήμαρχο Βελβεντού κ. Μανώλη Στεργίου που μίλησε για τις διακοπές νερού και τα προβλήματα υδροδότησης που σημειώνονται από το Μάιο στο Βελβεντό. Επεσήμανε ότι αν δεν λυθεί το πρόβλημα το οποίο ταλαιπωρεί το Βελβεντό, οι κάτοικοι θα αναγκαστούν να αποκαταστήσουν τη ζημιά, δεχόμενοι και τις συνέπειες του νόμου.

Όταν πήρε ο Δήμαρχος το λόγο για να απαντήσει στον κ. Στεργίου, το ύφος του ήταν προκλητικό και απαξιωτικό προς τα προβλήματά των Βελβεντινών και προς τους κατοίκους του Βελβεντού. Σύμφωνα με πληροφορίες παρισταμένων, ο ίδιος ο Δήμαρχος, όταν κατά την είσοδό του στο Δημοτικό Συμβούλιο είδε τους συγκεντρωμένους συμπολίτες μας από το Βελβεντό, βγήκε έξω από την αίθουσα και τηλεφώνησε παρουσία τρίτων (που μας μετέφεραν το διάλογο) στον κ. Κοκκινίδη καλώντας τον να έρθει γιατί "γίνεται χαμός".

Πράγματι ο κ. Κοκκινίδης άρχισε να προπηλακίζει τους κατοίκους του Βελβεντού και να δημιουργεί προβλήματα φωνάζοντας, έξαλλος, υπερασπιζόμενος το Δήμαρχο. Την τελευταία στιγμή, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων. 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. διέκοψε τη συνεδρίαση και ... άλλο ένα Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων-Βελβεντού πέρασε άδοξα στην ... ιστορία... 

ai-vreS

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι τεχνητες συγκολλησεις που επινοησε ο Καλλικρατης...

Ανώνυμος είπε...

Σιγά τον σφογγοκολλάριο του Δημάρχου. Ο Κοκκινίδης που καθε φορά που έχει ζορια ο Κοσματόπουλος τον εχει για να αναστατωνει τις συνεδριασεις.

Ανώνυμος είπε...

Ως πότε θα δρα ανεξέλεγκτος ο κοκκινιδης? Δεν υπάρχει εισαγγελέας? Αστυνομία? Μπορεί δηλαδή ανενόχλητος να τραμπουκιζει και να εκφοβιζει στα δημοτικά συμβούλια κατα παραγγελία? Ο Πρόεδρος του ΔΣ γιατί του επιτρέπει να φέρεται όπως θέλει? Οι δημοτικοί σύμβουλοι γιατι ανέχονται να τους απειλεί και να τους προσβάλει? Επιτέλους φοράει κανείς παντελόνια για να τον βαλει στην θέση του? Εκει στη ΝΔ αυτα τα ηθη και εθιμα θα επιβάλλουν ζητωντας την ψήφο μας? Την δεξια της χουντας?

Ανώνυμος είπε...

Οι βελβενοί σύμβουλοι ανεξάρτητες κότες. Να είναι οι συμπατριωτες τους εδω και αυτοί να μην λενε κουβέντα. Ήταν ταραγμάνοι γιατί ο Τέτος παρατηθηκε από την οικονομική επιτροπή.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί παρετήθηκε; Έμπλεξε τις ευθύνες και τωρα τον ψαχνουν;

Ανώνυμος είπε...

Εσύ αυτό πιστεύεις 12.17; Ο Καλλικράτης επινόησε τις τεχνητές συγκολήσεις; Ο Κουκουλόπουλοςήταν ο ηλεκτροσυγκολλητής.

Ανώνυμος είπε...

το προβλημα νερου το εχουν μονο τα μελη της Μ Κ Ο στο Βελβεντο γιατι μονο αυτοι παρεστησαν στοΔ Σ και ενω ακουγαν ολοι με σεβασμο τον εκπρωσοπο τους Στεργιου ΜΟΛΙΣ πηρε τον λογο ο δημαρχος κανενας σεβασμος αλαλουμ με ευθυνη των βελβεντινων μελων της Μ Κ Ο κακος ο δημαρχος κακιστοι οιπαρεβρισκομενοι

Ανώνυμος είπε...

Ο Τραμπούκος ξανά κτύπησε ανενόχλητος....
Μασκαριλίκια. ........

Ανώνυμος είπε...

Ο κ.Κοκκινιδης δεν ειναι ενας τυχαιος πολιτης ,ειναι γραμματεας της οργανωσης της Ν.Δ του Δ. Σερβιων -Βελβεντου.Ετσι για να εχουμε πληρη εικονα .

Ανώνυμος είπε...

οι Βελβεντινοί τον βγάλανε δήμαρχο με γειά τους ας τον καμαρώσουν τώρα.Αυτοί ξέρουν ......

Ανώνυμος είπε...

12.17 ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟ;;; ΤΕΤΟΙΟΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ ΟΜΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μα οι Βελβεντινοί το εξέλεξαν. Σε αυτή την παρωδία φταίνε πρώτα οι Βελβεντινοί, οι Νεοδημοκράτες και οι Συριζαίοι (αριστεροί ντε μεκ) που ψήφισαν με τα δυο τα χέρια αυτή την παράταξη.

Ανώνυμος είπε...

Ο ορισμός του χρήσιμου ηλίθιου

Ανώνυμος είπε...

Αν φορανε παντελόνια; εδώ τους χορεύει μια γυναικα την οποία επίσης χορεύει μια γυναικα ! Ασε τον γιατρο τον έχουν τρελάνει οι γυναίκες! Και εμείς τι κάνουμε; γράφουμε το κοντό και το μακρύ μας στο αιβρες αντί να πάμε στο δημαρχείο και να παρουμε τον βουρδουλα

Ανώνυμος είπε...

Αν αυριο-μεθαυριο γίνει η Ν.Δ κυβέρνηση,στα Σέρβια θα έχουμε κυβερνήτη τον Κοκκινίδη.

Ανώνυμος είπε...

άμεση συνεδρία της Τ.Ο. Σερβίων για καταγγελεία και απομάκρυνση απο τη θέση που κατέχει στο χώρο της Ν.Δ. ο συγκεκριμένος παρατρεχάμενος που προσβάλει μια ολόκληρη παράταξη η οποία αύριο θα είναι κυβέρνηση.Τέτοιες συμπεριφορές δεν πρέπει να κατέχουν κανένα αξίωμα..... ενας Νεοδημοκράτης

Ανώνυμος είπε...

Κοκκινίδη τζάμπα μάγκας είσαι.

Το Προφίλ μας