Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Ευχαριστήρια Επιστολή του Δντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σερβίων Κου Δημητρίου Γκόγκου

Εκ μέρους των Μαθητών/τριών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σερβίων, του Συλλόγου Διδασκόντων και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για τη σημαντική προσφορά συμπατριωτών μας, προκειμένου να γίνει  ο διαχωρισμός της αίθουσας εκδηλώσεων του παλαιού διδακτηρίου, ώστε να δημιουργηθούν δύο αίθουσες διδασκαλίας και η ενοποίηση δύο αιθουσών στο προκάτ κτήριο, όπου στεγάζονταν οι μαθητές της Ε΄ και Στ τάξης, προκειμένου να δημιουργηθεί αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων.
Η ανάγκη προέκυψε από το γεγονός ότι οι μαθητές της Ε΄ και Στ΄ τάξης, οι οποίοι στεγάζονταν στο προκάτ κτήριο, κρύωναν το χειμώνα, λόγω των θερμαντικών απωλειών, ενώ δεσμεύονταν στο παλαιό κτήριο (κτήριο ευάερο και ευήλιο με ψηλοτάβανες αίθουσες και ζεστές) χώρος δύο τάξεων ως αίθουσα εκδηλώσεων για τέσσερις έως πέντε φορές το χρόνο.
Η ενέργειά σας αποτελεί πρότυπο μεγαλοψυχίας και προσφοράς στο συνάνθρωπο. Φανερώνει τη μεγάλη σας ευαισθησία για τα παιδιά μας, το σχολικό περιβάλλον τους, καθώς και τις συνθήκες μόρφωσης και αγωγής τους.
Στην κατασκευή των εργασιών βοήθησαν, θυμίζοντας άλλες εποχές, οι παρακάτω:
  • ·        Τη σύνταξη των απαιτούμενων στατικών μελετών, για τη λειτουργική ενοποίηση των δύο χώρων στο προκάτ κτήριο έκανε ο κ. Παπαγεωργίου Γ. Ευστάθιος, διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. ο οποίος ανέλαβε, χωρίς αμοιβή, και την παροχή τεχνικών οδηγιών και υποδείξεων κατά τη φάση εκτέλεσης του έργου.
  • ·         Την καθαίρεση των διαχωριστικών τοίχων έκαναν οι κύριοι Γκόγκος Σ. Αθανάσιος, Πλιάτσικας Ι. Αθανάσιος (πρωτεργάτες και με ζήλο εργαζόμενοι), Κουτσιμανής Ν. Γεώργιος και Βητόπουλος Α. Θωμάς, με δωρεάν παραχωρημένο μηχάνημα κοπής τοίχων από τον κ. Καραϊορδανίδη Γεώργιο.
  • ·       Τη συγκομιδή και το πέταμα μπαζών έκαναν οι κύριοι Λάσπας Γ. Θεόδωρος και Σαββίδης Α. Γεώργιος.
  • ·      Την κατασκευή του εσωτερικού τοίχου με Υtong, στο παλιό κτήριο, έκαναν οι κύριοι Παπαδημητρίου Ν. Δημήτριος (Βαλέσα), ο οποίος εργάστηκε με ζήλο και ο Γκόγκος Λ. Σπυρίδων.
  • ·      Τα σοβατίσματα και την τοποθέτηση των πλακιδίων έκανε ο κ. Παπαδημητρίου Ν. Δημήτριος (Βαλέσα).
  • ·       Την τοποθέτηση της γυψοσανίδας έκαναν οι κύριοι Τσέτσιλας Θ. Ιωάννης και Βλάχος Α. Αντώνιος και στις διάφορες συγκολλήσεις βοήθησε ο κ. Πλιάχας Λ. Χρήστος.
  • ·       Τους ελαιοχρωματισμούς έκανε ο κ. Βλάχος Α. Αντώνιος, πρωτεργάτης και αυτός εργαζόμενος με ζήλο, με βοηθούς τους κυρίους Τρόχαλο Γ. Παναγιώτη και Παπαμάρκο Νικόλαο.
  • ·       Το ξεστήσιμο και στήσιμο της σκηνής έκαναν οι κύριοι Φυρφίρης Γ. Θεόδωρος, Θεοδωρίδης Λ. Παναγιώτης, Μπουζέτης Φ. Μιχαήλ και ο Μοσχόπουλος Ι. Κωνσταντίνος το ξεστήσιμο της μικροφωνικής, μικροφώνων και ηχείων.
  • ·         Πρόσφεραν οικοδομικά υλικά αξίας 200,00 € περίπου το καθένα από τα καταστήματα οικοδομικών υλικών: Αναγνώστη Ο. Μακαρώνα, Παναγιώτη Ε. Λαζαριώτη, Τζουνόπουλου Πολυνίκη & Σία ΟΕ, Γεώρ. Μαραμή & Σία ΟΕ. και μικρότερης αξίας το κατάστημα του Παναγιωτίδη Ι. Ιωάννη.
  • ·         Πλήρωσαν οικοδομικά υλικά οι κύριοι Λαζαρίδης Δ. Αναστάσιος αξίας 300,00 € και Ζαρογιάννης Α. Κωνσταντίνος 110,00 €
Ευχαριστούμε τον καθένα σας χωριστά και σας ευγνωμονούμε για την πολύτιμη βοήθειά σας,  χωρίς την οποία δε θα μπορούσαν να γίνουν αυτές οι σημαντικές εργασίες. Η προσφορά σας αποτελεί όχι μόνο δείγμα γενναιοδωρίας αλλά και κοινωνικής ευθύνης και αναδεικνύει  το βαθύ σας συναίσθημα να αφήσετε στο πέρασμά σας ένα κομμάτι ανθρωπιάς.

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Δημήτρης Γ. Γκόγκος
Περισσότερες φωτογραφίες εδώ

1 σχόλιο:

Λ.Τ. είπε...

Και φυσικά ένα μεγάλο μπράβο στον διευθυντή του σχολείου Γκόγκο Δημήτρη, που είχε την πρωτοβουλία, έκανε τον συντονισμό αλλά και βοηθησε σημαντικά καθ' όλη αυτή τη διάρκεια των εργασιών...

Λ.Τ.

Το Προφίλ μας