Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Aυτή είναι η σημερινή κατάσταση στην περιοχή Μπιτζινίσιος και στο έργο αποκατάστασης της σύνδεσης Βελβεντού-Καταφύγι – Μέχρι τέλος Ιουλίου αναμένεται η ολοκλήρωσή του (Βίντεο & Φωτογραφίες)

Από το kozan.gr
Eπίσκεψη στο έργο που εκτελείται στην περιοχή Μπιτζινίσιος κι αφορά στην αποκατάσταση της σύνδεσης Βελβεντού-Καταφύγι, μετά την κατολίσθηση που συνέβη στο σημείο εκείνο, πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 3 Ιουλίου, μαζί με δημοσιογράφους, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Κοζάνης κ. Π. Πλακεντάς και ο διευθυντής των Tεχνικών έργων της Π.Ε Κοζάνης κ. Κώστας Γρίβας.


Το έργο, σύμφωνα με τον κ. Πλακεντά, είναι ολοκληρωμένο στο 95% και μέχρι τέλος του μήνα θα παραδοθεί. Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να παραδοθεί μέσα στον Ιούνιο, ωστόσο οι συνεχείς βροχοπτώσεις εμπόδισαν κάτι τέτοιο.




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πες τα στον δημαρχο ας μην. λεει ανοησίες στον κόσμο ας διορθώσει τις βλάβες να εχει νερό το Βελβεντό και ας φροντίσει για καμμια λάμπα στους δρόμους πριν παειστο Ιραν.Είναι που ανέβηκε 9 με 11 φορες στοΚαταφύγι τρομάρα του ας μας πει απο που ανεβηκε αυτός αφου δεν περναει ουτε μύγα οπως ισχυρίζεται..

Το Προφίλ μας