Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Χρυσόγονος: Να πέσουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, να μην οδηγηθούμε σε Grexit κι άλλα εφιαλτικά

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος μιλώντας στον realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη, τόνισε ότι «πρέπει να σχηματιστεί ένα εθνικό μέτωπο», και εξέφρασε τους προβληματισμούς του για τον κίνδυνο Grexit, αν η Ελλάδα δεν βγει σύντομα στις αγορές. 
«Το καλοκαίρι του 2018 πρέπει οπωσδήποτε να ανακτήσουμε τη φερεγγυότητα μας ως κράτος», είπε ο κ. Χρυσογόνος και πρόσθεσε: «Θα πρέπει να μπορέσουμε να δανειστούμε από τις αγορές, διότι η τρέχουσα συμφωνία με τους δανειστές μας καλύπτει ως τότε. Μετά δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε άλλον διακρατικό δανεισμό και συνεπώς θα δούμε τότε μπροστά μας τα χειρότερα». 
Σχόλιο ai-vreS: Να και μια φωνή λογικής από στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ! Υπάρχουν και τέτοιες !
«Το επόμενο βήμα αν δεν βγούμε στις αγορές, θα είναι αναγκαστικά στάση πληρωμών, άρα κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγηθούμε ή θα αντιμετωπίσουμε το φάσμα του Grexit και αυτό θα φέρει παρά πολλά άλλα δεινά που θα πρέπει να αποφύγουμε», υπογράμμισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Στην Ελλάδα θα πρέπει να ρίξουμε τους τόνους της πολιτικής αντιπαράθεσης ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία, πρέπει να σκεφτούμε το κοινό μας συμφέρον για να μην οδηγηθούμε σε Grexit και χρεοκοπία και άλλα τέτοια εφιαλτικά», σημείωσε ο κ. Χρυσόγονος.

«Το βασικό σχέδιο του κ. Σόιμπλε δεν είναι να φέρει τη μία ή την άλλη παράταξη στην κυβέρνηση, το βασικό σχέδιο είναι να ωθήσουν την Ελλάδα στο Grexit και τη χρεοκοπία, προκειμένου η Ελλάδα να χρησιμεύσει ως παράδειγμα προς αποφυγή για τους Ιταλούς, τους Γάλλους και τους Ισπανούς, ώστε να πειθαρχήσουν», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσόγονος.

«Τα χειρότερα δεν τα έχουμε αποφύγει οριστικά, πρέπει να σχηματιστεί ένα εθνικό μέτωπο», σημείωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Πηγή: Real.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο λαος πρεπει να πολεμησει το μητσοτακισμο - σημιτισμο μεχρι τελευταιας ρανιδος. Η χρεοκοπια δεν ειναι τιποτα σε σχεση με το να ρθουν αυτοι στα πραματα.

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ, ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, ΤΟ 91 (ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ), ΧΩΡΙΣ ΒΙΣΜΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΧΟΛΙΟ ΟΥΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο Μητσοτακης ειναι αριστος βρε, εχει πτυχια. Κανει ΜΠΑΜ η ευστροφια του, αλλωστε τετοια πτυχια εχουν κι αλλες διανοιες οπως γαπ και σαμαρας που φαινονται αετοι απο χιλιομετρα! Ασε που εχει και ... προυπηρεσια στον ιδιωτικο τομεα σημιτη!!!

Το Προφίλ μας