Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Επιμορφωτικό πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΨΥΧΙΚΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΟΣ Σ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΖΩΗΣ

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει επιμορφωτικά σεμινάρια Δια Βίου Εκπαίδευσης – τριμηνιαίας διάρκειας (60 ώρες) για πτυχιούχους ΠΕ, ΤΕ, ΙΕΚ και φοιτητές με θέμα: «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΨΥΧΙΚΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΟΣ Σ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΖΩΗΣ» με έναρξη 11 Φεβρουαρίου του 2017 και λήξη τον Μάιο του 2017.
Η διαμόρφωση του προγράμματος γίνεται με βάση 5ωρα μαθήματα. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται με Σύγχρονη και ασύγχρονη τηλεκπαίδευση και μελέτη/εκπόνηση εργασίας-project, ασκήσεις εμπέδωσης και ομαδικές εργασίες.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 22-12-2017
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 08-02-2017
Οι αιτήσεις γίνονται online στην κάτωθι ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://diaviou.nured.uowm.gr/psychologicaltrauma/
Παρακαλούμε, επιπρόσθετα από την αίτηση, να προσκομίσετε σκαναρισμένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση psycholtrauma@uowm.gr και τα παρακάτω:
  1. απόδειξη κατάθεσης λογαριασμού της προκαταβολής (να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και αιτιολογία ΠΔΒΜ 1382)
  2. αντίγραφο βεβαίωσης σπουδών/ πτυχίου (απλή φωτοτυπία)
  3. φωτοαντίγραφο ταυτότητας (απλή φωτοτυπία)
Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε δυσκολίες στην ηλεκτρονική αποστολή των παραπάνω δικαιολογητικών (και μόνο σε αυτή την περίπτωση), μπορείτε να τα αποστείλετε στο φαξ 23850-55128.
Πριν από την έναρξη του Προγράμματος θα σας αποσταλούν αναλυτικές οδηγίες στο e-mail που δηλώσατε στην αίτηση σας, σχετικά με την χρήση της σύγχρονης τηλεκπαίδευσης.
κατεβάστε την προκήρυξη εδώ
Πληροφορίες:
Πληροφορίες:
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΛΕΥΡΙΑΔΟΥ, Καθηγήτρια Ειδικής Αγωγής Παν/μίου Δυτικής Μακεδονίας
Επιστημονικά Υπεύθυνη και Συντονίστρια του Έργου
Τηλ.  6938996066

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας