Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Ο πρόεδρος της Ελάτης καταγγέλλει το Δήμο Σερβίων – Βελβεντού στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση

Με επιστολή από 14.12.2016 προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας – Τμήμα Διοικητικού και Οικονομικού Ελέγχου, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Ελάτης Λευτέρης Παλούκας καταγγέλλει τον Δήμο Σερβίων - Βελβεντού, για την καθυστέρηση καταβολής των εξόδων κίνησής του «πάντα πάνω από έξι μήνες», για την μη απόδοση της δικαιούμενης Πάγιας Προκαταβολής και για την διαμορφωμένη κατάσταση αποκομιδής των απορριμμάτων, που αντί της καθορισμένης για δυο φορές την εβδομάδα, αυτή γίνεται μόνο μια φορά.
Κατόπιν αυτής της καταγγελίας, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση με την επιστολή της ΑΠ196028/14-12-2016 προς το Γραφείο Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού και καταληκτική ημερομηνία απάντησης μέχρι 29.12.2016, ζητά «να αποσταλούν τα σχετικά στοιχεία και οι απόψεις επί των διαλαμβανομένων σε αυτή».
Η πλήρης επιστολή του προέδρου της Ελάτης, έχει ως παρακάτω:
ΘΕΜΑ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
1. Κύριε διευθυντά, από το Φ.Ε.Κ. ν.3852/2010 Αριθμός φύλλου 2044 και αριθμός απόφασης 74447 αναφέρεται ο καθορισμός εξόδων κίνησης του προέδρου συμβουλίου τοπικής κοινότητας. Σας ενημερώνω ότι ουδέποτε μου έχουν καταβληθεί βάσει της απόφασης κάθε μήνα, αλλά πάντα με καθυστέρηση πάνω από έξι μήνες. Παρόλες τις συστάσεις από μέρους μου συνεχίζεται η ίδια κατάσταση.
2. Το ίδιο συμβαίνει και με την πάγια προκαταβολή η οποία δεν μου αποδόθηκε ποτέ όπως προβλέπεται βάσει της απόφασης υπ’ αριθμ. 74449.
Όπως αντιλαμβάνεστε κύριε διευθυντά, αυτή η τακτική των υπευθύνων του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού δυσχεραίνει παντελώς τη λειτουργικότητα τη δική μου και της κοινότητας.
3. Η αποκομιδή απορριμμάτων του Δήμου, με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής ΑΔΑ: 7Κ96Ω11-ΩΡ1 και η οποία εγκρίθηκε με την υπ.αριθμ.  32017-07.03.2016 απόφαση του γενικού γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας, βάσει του προγράμματος τρέχουσας αποκομιδής απορριμμάτων που προβλέπει δυο φορές εβδομαδιαίως, σας ενημερώνω ότι η αποκομιδή γίνεται πάντα μια φορά την εβδομάδα.
Παρακαλώ να τηρηθούν τα νόμιμα.
ΠΑΛΟΥΚΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ. ΕΛΑΤΗΣ

Γ.Μ./mikrovalto.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πρωτη κυριακη 2014 κωνσταντοπουλοσ 195 κοσματοπουλοσ 24 λιακοσ 264
δευτερη κυριακη κωνσταντοπουλοσ 179 κοσματοπουλοσ 241
αντε γεια λευτερη

Ανώνυμος είπε...

Ας πρόσεχες.

Ανώνυμος είπε...

Καλα νσ παθεις για να μαθεις....

Ανώνυμος είπε...

Αστους Λευτερη να λενε...εκανες το σωστο γιατι το ενα το κακο το ξεραμε κ'επρεπε να φυγει ενω το αλλο κακο οχι.

Το Προφίλ μας