Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν: Τα dos & don'ts για κάθε περίσταση

Αλήθεια, εσύ που θα γιορτάσεις το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν; Έχεις βρει το ιδανικό outfit; Ξέρεις, αυτό το σύνολο που θα σε κάνει να νιώθεις μοναδική, που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα και που θα κλέψει την παράσταση. Αν ναι, τότε μετακινήσου προς τα κάτω γιατί η fashion editor Σοφία Σούζα σου λέει τα dos και τα don'ts για να μην την πατήσεις. Αν δεν έχεις βρει ακόμα το ιδανικό look, τότε σε συμβουλεύω να συνεχίσεις να διαβάζεις, με σκοπό να αποφύγεις τα λάθη και να κάνεις τη σωστή στιλιστική επιλογή. Ο λόγος σε εκείνη λοιπόν...

Είσαι καλεσμένη σε ρεβεγιόν και θες να είσαι στιλιστικά άψογη; Διάβασε με προσοχή τι πρέπει να αποφύγεις ή τι μπορείς να κάνεις για να πάνε όλα τέλεια! Οι κανόνες, φυσικά, δεν είναι οι ίδιοι για το ρεβεγιόν στο σπίτι και ίδιοι για το ρεβεγιόν στο club, αλλά υπάρχει κάτι κοινό που δεν πρέπει να ξεχνάς: Μην κάνεις υπερβολές και να είσαι ο εαυτό σου.


Ρεβεγιόν σε σπίτι... Τα Dos



1. Μια από τις πιο σημαντικές συμβουλές, είναι να μάθεις από πριν πως θα είναι το party, τι κόσμο και τι mood θα έχει, ώστε να ντυθείς ανάλογα.



2.
Μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου μαύρο φόρεμα -αυτό που φοράς και στο γραφείο- και να προσθέσεις εντυπωσιακά κοσμήματα, ένα ζευγάρι πέδιλα κι ένα ιδιαίτερο party clutch.

3. Μεταμόρφωσε το αγαπημένο σου μαύρο παντελόνι σε party pants, με κάποιο sequin top και sexy shoes.

4. Τα αγαπημένα σου λαμπερά κοσμήματα μπορούν να σε συνοδεύσουν στο party αυτό, αλλά προσοχή! ΜΗΝ τα φορέσεις όλα μαζί.

5. Μπορείς άνετα να φορέσεις το αγαπημένο σου jean σε ένα τέτοιο κάλεσμα, μόνο που θα χρειαστεί να προσθέσεις ένα λαμπερό top, shoes και accessories.


Ρεβεγιόν σε σπίτι... Τα Don'ts


1. Απόφυγε να φορέσεις κάτι πολύ mini. Διάλεξε ένα μήκος φορέματος που όταν κάθεσαι στον καναπέ να είσαι ..comme il faux.


2.
Θυμήσου ότι οι παγιέτες, τα φτερά, τα πούπουλα και γενικά όλα αυτά που θυμίζουν red carpet, δεν πάνε σε ρεβεγιόν στο σπίτι.

3. Μην επιλέξεις κάποιο top με πολύ βαθύ ντεκολτέ, ώστε να είσαι άνετη και κομψή.


4.
Το αγαπημένο σου maxi φόρεμα είναι όντως πολύ εντυπωσιακό, αλλά σε ένα party σε σπίτι ίσως είναι too much. Προτίμησε πιο coktail εκδοχή ή κάποιο midi chic.


5.
Το hair styling και το μακιγιάζ δεν πρέπει να είναι extravagant. Έχε πάντα κατά νου ότι πας για φαγητό – ποτό σε κάποιο φιλικό σπίτι, οπότε θα πρέπει να διατηρήσεις low profile στα μαλλιά και ήπιους τόνους στο μακιγιάζ.


Ρεβεγιόν σε club... Τα Dos

1. Επειδή οι περισσότερες θα φοράνε μαύρα, μπορείς να κάνεις εσύ τη διαφορά και να ξεχωρίσεις. Επέλεξε, λοιπόν, ένα κόκκινο ή ένα ασημένιο look.

2. Αν έχεις κάποιο ημιδιάφανο κομμάτι, ήρθε η ώρα να το βγάλεις από την ντουλάπα. Το σκοτάδι που επικρατεί στα club δεν θα σε κάνει να νιώθεις τόσο “γυμνή”.


Ρεβεγιόν σε club... Τα Don'ts

1. Φυσικά και μπορείς να επιλέξεις το τούλι, τις λαμπερές παγιέτες, τα έντονα χρώματα και να είσαι φανταστική και super στιλάτη. Απλά πρόσεξε μην επιλέξεις όλα αυτά τα στοιχεία σε ένα look γιατί θα θυμίζεις κάτι σε... απόκριες.

2. Προσοχή στα πολύ sexy κομμάτια. Προσπάθησε να κρατήσεις ένα δυνατό κομμάτι στο σύνολό σου και να μην παρασυρθείς. Αν επιλέξεις, για παράδειγμα, κάτι σε mini γραμμή, μην επιλέξεις ταυτόχρονα και ντεκολτέ και over knee boots.


3.
Απόφυγε τα μακριά φορέματα που θα σε δυσκολέψουν στο χορό και θα σε κάνουν να μην νιώθεις άνετα.

4. Μπορεί τα παπούτσια που διάλεξες να σε δείχνουν ψηλή και αδύνατη, αλλά θα μπορέσεις να αντέξεις πάνω σε αυτά όλο το βράδυ; Μην το παρακάνεις, λοιπόν, με τους πόντους του τακουνιού.


5.
 Απόφυγε τα κακόγουστα και “λάθος” εσώρουχα. Όχι τίποτα άλλο, αλλά μπορεί να φανούν με τα neon φώτα και τους περίεργους φωτισμούς στο club.


tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας