Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Η απάντηση του Kozanimedia στην ανακοίνωση του δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού

Στην ανακοίνωση του δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού, μετά το μεσημεριανό δημοσίευμα του Kozanimedia για τα όσα πρωτοφανή είπε για τους πρόσφυγες, απαντώντας σε σχόλιο του δημάρχου Κοζάνης Λ. Ιωαννίδη, αναφέρεται, μεταξύ άλλων: «Πρόκειται για λαθεμένη αναπαραγωγή ειδήσεων και παρερμηνεία των όσων λέχθηκαν με προφανή στόχο το πρόσωπο του Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού τα λεγόμενα του οποίου όπως αποδεικνύεται ΄΄χτυπούν΄΄ στην καρδιά του ζητήματος...».
Θα σημειώσουμε και πάλι όσα ακούσαμε και είδαμε, καθώς ο γράφων ήταν σε απόσταση μόλις τριών μέτρων από τον δήμαρχο. Όλοι και όλες που βρίσκονταν εκεί δίπλα άκουσαν την παρακάτω στοχομυθία που περιγράψαμε νωρίτερα:
«Μια απίστευτη φράση για τους πρόσφυγες εκστόμισε, πριν από λίγο, στην έκτακτη σύσκεψη
της Περιφέρειας για το προσφυγικό, ο Αθανάσιος Κοσματοπουλος, δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντου,,όταν ο δήμαρχος Κοζάνης Λ. Ιωαννίδης (και αφού «κατέβηκαν» οι κάμερες) του είπε «και πού ήθελες να αφήσω τους πρόσφυγες;»«Κακώς φιλοξενήσατε τους μεταναστες στο κλειστό που δε μπορεί ουτε ένας για ενα λεπτο να μην κλείσει τη μύτη του…να τους αφηνατε εξω στο κρύο…θα έπαιρναν και καθαρό αέρα…», είπε ενώπιον όλων ο κ. Κοσματόπουλος….
Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο.Μόνο κρίμα…

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

KΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΕΞΩ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΩΡΗ ΑΝΑΜΟΝΗ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΡΑΚΤΟΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΖΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΞΕΧΝΑΝ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΩΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΚΡΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ

Το Προφίλ μας