Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Ο δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού σε μια ακόμη ομιλία – ενημέρωση της Ε.ΣΥ. Κοζάνης του Αρτέμη Σώρρα

Ομιλία – ενημέρωση, πραγματοποίησε χθες Κυριακή 14/2, στο Βελβεντό,  η Ε.ΣΥ. Κοζάνης του Αρτέμη Σώρρα. Από τα αξιοσημείωτα, η παρουσία, γι’ ακόμη μια φορά, μετά από εκείνη στα Σέρβια, του δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού, Αθανάσιου Κοσματόπουλου, ο οποίος με τη στάση του και τα λεγόμενά του, κατά διαστήματα, δείχνει να υποστηρίζει τις δράσεις της συγκεκριμένης ομάδας.  Ακολουθούν φωτογραφίες, από τη χθεσινή εκδήλωση: 
 http://www.kozan.gr




11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τρεις και ο κουκος. Ο Σωρας απουσίαζε όπως και στα Σέρβια έπεσε δούλεμα. Βελβεντινός δεν ήταν ούτε ένας πέρα των αιρετων Κοσματόπουλου Τέτου Ρίστας Κουκάλη Πιτσιαβα Παπαδημητριου Μαλιούρα Ζορμπά Κοσμά Βλατή. Οι άνθρωποι σκέφτονται δεν είναι χαζοί σαν εμάς.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ κ. 1.05π.μ. Η ΗΣΟΥΝ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ, Η ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ. ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ.
Ζ.Μ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ Ο ΔΕΣΠΟΤΑΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΕ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΔΟΥ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΣΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΥΠΑΚΟΥΣΕ... ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΟΙΜΝΙΟ....ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΒΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΙ ΝΑΠΩ ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

έλειπε η Μένη Κοσματοπούλου, η ΔΉΜΑΡΧΟΣ, η δικηγόρος χωρίς δίκες χωρίς πελάτες!!!! Η Δικηγόρος που πηγενοέρχεται με λεοφωρείο του ΚΤΕΛ!!! Ε ρε που πάμε!!!! που πάμε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Την ομιλια γιατι δεν την εβαλε το ai-vres; Μονο τους ορκους ξερει να βαζει; Τα χαιβανια δεν μπορουν να καταλαβουν σε τι αποσκοπει ο ορκος, τουλαχιστον βαλτε την ομιλια να μαθει ο κοσμος τι συμβαινει. Μηπως κι εσεις ειστε με την αντινοηση; λεω μηπως. Η μηπως εχετε ακουσει καμια καλυτερη ομιλια απο πολιτικους .....Χαβαλε θελετε να κανετε κι εσεις, ο χαβαλες ομως καποια στιγμη τελειωνει και αρχιζει να τζουζει η πραγματικοτητα....Και μια που ο Δεσποτας δινει συμβουλες για το τι να ακουσουμε και τι οχι, ας μας πει και τι να ψηφισουμε στις επομενες εκλογες θα εχει πολυ ενδιαφερον.

ai-vreS είπε...

Αν έχουμε ακούσει καλύτερη ομιλία από αυτή του Σώρρα;;;;;
Και το ρωτάς;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Απο ποιον αληθεια; θα χαρω πολυ να μαθω....Μηπως και μου ξεφυγε κατι; Δεν μου παει το μυαλο πουθενα το μονο που μου εμεινε ειναι τα μνημονια που θα εσκιζαν ολοι τους και οι δεξαμενες σκεψης του Κ,Βενιζελου η Τουρκογλου. Και οι παπαρολογιες του Σαμμαρα του Γιωργακη και του Αξελ Τσιπρα Ελληνιστι Αλεξη τσιπρα. Η μηπως οι πατριωτικοι λογοι του Κατακαυμενου καμμενου; Πες μου σε παρακαλω.....Διοτι δεν θυμαμαι κατι αλλο.

xxguestxx είπε...

ωραια απο οσα βλεπω ο περιφερομενος θιασος του Ψωρα δεν θα ξαναπατησει στο Βελβεντο

Ανώνυμος είπε...

Τα επιχειρηματα σας με εχουν αφησει αναυδο..........Απο που τα παιρνετε τελικα εσεις στο ai-vres..

ai-vreS είπε...

Προφανώς απ' όλους, δεν βλέπεις; Γεμάτο διαφημίσεις είναι το blog...

Ανώνυμος είπε...

Γιτι τον αποκαλειτε ψωρα τον ανθρωπο σας εχει κανει τιποτα κακο;

Το Προφίλ μας