Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Η αβάσταχτη ελαφρότητα του τοπικού συριζα – Η νομενκλατούρα του και το Άδειο πολιτικό «μαντρί»

του Θεόφιλου Παπαδόπουλου- kozan.gr
Η Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 ήταν η ημέρα που έδειξε με μεγάλη ευκολία της παθογένειες ενός πολιτικού φορέα που με μπροστάρη τον αρχηγό του και λέγοντας πάρα πολλά ψέματα* στον Ελληνικό λαό σήμερα μας κυβερνά. Αλήθεια έχουν γνώσει του τι σημαίνει κυβερνώ στην Ελλάδα;
Ένα σφόδρα κομματικό ακροατήριο, ένας σκηνοθέτης, ένας στρατιωτικός ε.α., ένας δικηγόρος και ένας εργολάβος, αναλάβανε να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά.
Δεν το καταφέρανε και αυτό ήταν και είναι πολύ ορατό. Μας προκαλέσανε σαν χώρο. Το περιστατικό που έλαβε χώρα και είχε αποδέκτη τον συνάδελφο Παναγιώτη Πλιάτσο αλλά και η συνέχεια που δόθηκε με την ανακοίνωση του τοπικού συριζα, ....
που κάνει λόγο για γνωστούς συναδέλφους της περιοχής που λειτουργούν επιλεκτικά και ξεσηκώνουν τους αγρότες – αλήθεια άλλο τι έχει απομείνει να ακούσουμε εκτός της ανυπαρξίας ενός απολίτικου και παραδομένου στις ορέξεις των δανειστών χώρου. Στον συριζα αναφέρομαι και στο «σκαλοπάτι» του, τους ανελ – φανερώνει τον σταλινισμό του συγκεκριμένου κόμματος μη κόμματος, γνωστός διαχρονικά και με τις παθογένειες του.
Οι συνάδελφοι έπρεπε να είχαν αποχωρήσει και να απαιτούσαν από τους εκπροσώπους της νομενκλατούρας να ζητήσουν δημόσια συγνώμη.
Αυτό απαιτεί ο πολιτικός πολιτισμός και η Ελληνική Πολιτική Παιδεία που είναι άγνωστη στον απολίτικο τουρισμό του κομματικού στρατού του συριζα.
Αλήθεια, τόσο πολύ φοβήθηκαν και φοβούνται τον αγροτικό κόσμο και ζητήσανε να υπάρχει και αστυνομική δύναμη. Γιατί; ;Έχουν ξεχάσει τι έχουν υποσχεθεί στο σύνολο του Ελληνικού Λαού δια στόματος του αρχηγού τους πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015. Αν ναι μπορούμε να τους φρεσκάρουμε την μνήμη τους….
Μια λέξη αποτυπώνει και το επίπεδο που έχει περιέλθει αυτός ο τόπος.

ΝΤΡΟΠΗ

*Προεκλογικές δηλώσεις του κ. Τσίπρα (εκλογές. Ιανουάριος 2915 – Δημοψήφισμα)
- See more at: http://www.kozan.gr/post/247918#sthash.ysM4R63V.dpuf

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θεόφιλε τι έγινε υπερασπιζόμαστε τη συντεχία ; Τι νομίζεται οτι είστε οι παντογνώστες ; Οι περισσότεροι επώνυμοι δημοσιογράφοι ειναι χωμένοι μέχρι τα μπούνια στη διαπλοκή και το γνωρίζεις καλά. όποιος τολμήσει να αντιπαρατεθεί πέφτουν να τον φάνε σαν κοράκια. Κράτα αποστάσεις και μην ταυτίζεσαι. Ο ΠΠ πρέπει να καταλάβει οτι υπάρχουν πολιτικοί που δεν μασάνε και δεν υποκύπτουν στη γοητεία της επανεκλογής άρα δεν έχουν ανάγκη τους δημοσιογραφούντες. Αυτά τα ολίγα για το συνάφι σου.

Ανώνυμος είπε...

Απίθανος λαϊκιστής. Έχει χάσει και τα αυγά και τα πασχάλια...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι, ισχυρίζεστε ότι οι Δημοσιογράφοι είναι συντεχνία. Μπορείτε να μας πείτε για τα 5.000.000 εκατομμύρια που χρωστάει ο κομματικός σταθμός στο κόκκινο; Τί έχετε να μας πείτε για τα εκατομμύρια ευρώ που εισρέουν στη ΑΥΓΗ κατά τη δήλωση της συντρόφισας Κωνσταντοπούλου; όΛΟΙ οι υπεύθυνοι τήρησαν σιγή ασυρμάτου. Όσοι διαφωνούν με το ΣΥΡΙΖΑ είναι Λαικιστές!!!!!! Και μιλάνε για λαικισμό οι πατριάρχες του λαικισμού!!!!!Έλεος

Το Προφίλ μας