Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού, Αθ. Κοσματόπουλος: Μου ζητήθηκε φιλοξενία, τους είπα όχι χωρίς υποδομές – Η κυβέρνηση δημιουργεί επιπλέον δυσκολίες στους πρόσφυγες

.
Από το ΧΡΟΝΟ Κοζάνης

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε γάμα τους λαθροεποίκους για να τα πάμε καλά μιας και τα πάμε μέχρι τώρα. Είσαι παλληκάρι. Τους λαθρομετανάστες ας τους πάρουν στα σπίτια τους οι συριζέοι. Έχουν μεγάλα και καλά σπίτια και δεν είναι και εθνικιστές ούτε και ρατσιστές. Ας τους φιλοξενήσουν λοιπόν επίσημα θα είμαι ο πρώτος που θα το δεχθώ. Όσο για την υποδομή και να την είχαμε εγώ λέω όχι. Και πιστέψτε με θα κάνω μεγάλο αγώνα. Ναι σε αυτά που πρεσβεύει ο ΣΩΡΡΑΣ όχι στους μόνιμους έποικους και λαθραίους.

Ανώνυμος είπε...

Einai EYLOGIA THEOY pou teties epoxes exoume DIMARXO patrioti kai palikari, mpravo dimarxe!!! sta spitia ton sirizeon na pane

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΗ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΑ ΧΩΡΑΕΙ Σ' ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ; ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ;
ΤΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΡΕ; ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Όταν λέει εγώ προσωπικά; Τί εννοεί; Στο σπίτι του; Εκεί δεν μας ενδιαφέρει. Δήμαρχος δεν είναι ο κύριος αυτός; Άρα το προσωπικά περισσεύει. Έτσι προσωπικά το πήρε και ο Δήμαρχος της Κω και γίναμε διεθνώς ρεζίλι.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΡΕΖΗΛΕΥΤΙΚΑΤΕ ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΑΙ. ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΣΑΣ. ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ. ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ. ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΘΕΟΙ ΑΡΩΣΤΟΙ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Κάτσε μην γίνει κανένας πόλεμος κι εδώ 9.14 και από νοικοκύρης γίνεις πρόσφυγας. Μετά θα λες πού είναι ο κόσμος να συμπαρασταθεί.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Οι παππουδες μας προσφυγες ,οι γονεις μας μεταναστες και μεις ρατσιστες;

Ανώνυμος είπε...

Προς ανώνυμους 7:19 και 9:14
Δεν νομίζω πλέον να έχει κανείς αμφιβολία για την ηθική των οπαδών του σώρα. Οι οπαδοί της χρυσής αυγής μπροστά σας ειναι αρνάκια. Δεν έχουμε να κάνουμε με υπερπατριώτες αλλά με ένα συρφερτό από μισάνθρωπους που ειναι άγνωστο τι τους ενώνει. Τέτοιο μίσος για ανθρώπους μόνο απο υπανθρώπους εκπορεύεται γιατί τα ζώα έχουν και λίγο φιλότιμο.
Κρίμα και όνειδος για τον τόπο μας που εμφανίστηκαν αυτοί οι δράκουλες και τολμούν να κάνουν δημόσια εκδηλώσεις. Τώρα πρέπει να καταλάβουμε οτι το μυστικό του Σώρα δεν ειναι τα χρήματα που δεν υπάρχουν αλλά η δημιουργία ενός κόμματος ζόμπι. Πρέπει όλοι να το καταλάβουμε και να αντιδράσουμε γιατί τα ζόμπι δεν ξεχωρίδουν καλούς και κακούς αλλά θέλουν να πιούν αίμα. Γνωρίζω οτι θα γράψουν οι αναλφάβητοι σχόλια βρισιές αλλά τέτοιο ειναι το επίπεδό τους τους είδαμε στη τελετή ορκωμοσίας.
Δήμαρχε επειδή εισαι και γιατρός διαχώρησε άμεσα τη θέση σου γιατί το παραμύθι με δήθεν επενδύσεις και πληρωμή χρεών απο τον Σώρα τελείωσε. Εκτός και αν δεν το κάνεις όπως λές για το καλό του δήμου αλλά αυτή ειναι η ιδεολογία σου και εισαι εσύ ο επικεφελής όλων αυτών των βούρλων.

Ανώνυμος είπε...

Το πόσο ανύπαρκτος είσαι σαν Δήμαρχος το δείχνεις καθημερινά.Δεν περίμενα σαν γιατρός και σαν ανθρωπος να εχεις αυτες τις απόψεις.Ρε παλιάνθρωπε αν στην θέση αυτών των ανθρώπων γιατί για ανθρώπους μιλάμε ηταν οι δικοί σου ανθρωποι τί θα εκανες;

Ανώνυμος είπε...

Μετά λύπης μου είδα μια ανάρτηση στην ιστοσελίδα ai-vreS http://ai-vres.blogspot.gr/2016/02/blog-post_884.html που κάποιος ανώνυμος όπως πάντα ανώνυμα μας κατηγορούν, να μας κατηγορεί δίχως επίσημα στοιχεία. Μας είπε ζόμπι και οπαδούς του ΣΩΡΡΑ και ότι θέλουμε να κάνουμε και κόμμα (μακριά από εμάς) εμείς είμαστε κατά των κομμάτων, από πού μας έκρινε, και ποιος είναι, κάναμε κάποια δήλωση εμείς για τους μετανάστες δημοσίως ή ότι είμαστε οπαδοί του ΣΩΡΡΑ ή ότι θα κάνουμε κόμμα. Εθνικό φορέα κάναμε ορίστε και η απόφαση αλλά όχι κόμμα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ'' - ''Ε.ΣΥ''. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015 Πέρασαν 187 χρόνια από την Ελλήνων Πολιτεία που ίδρυσε ο μεγάλος Κυβερνήτης Ιωάννης Καποδίστριας, ενώνοντας τους Έλληνες σε μια πολιτεία με αρχές, αξίες και ιδανικά. Μια πολιτεία ιδανική, μια πολιτεία μακριά από κόμματα. Ήξεραν όμως οι μεγάλες δυνάμεις, και το όνειρο του Καποδίστρια για μια ελεύθερη Ελλάδα και ένα Έθνος αυτοχθόνων ιθαγενών Ελλήνων θα έμενε όνειρο, σκοτώνοντάς τον και διαλύοντας κάθε πραγματοποίηση για την πραγματική Ελλήνων Πολιτεία. Στοιχεία αυτής, φυσικά, βρίσκουμε σήμερα στην Ελβετία, που είναι και από τις λίγες χώρες που τον τιμούν όπως του αρμόζει, έως και σήμερα. (Δολοφονήθηκε στις 27 Σεπτέμβρη το 1931, ημέρα Κυριακή στο Ναύπλιο, την τότε Πρωτεύουσα των Ελλήνων).
Τι και αν πέρασε, λοιπόν, ένας αιώνας και πολλές δεκαετίες χωρίς πραγματική ελληνική εκπροσώπηση στο κοινοβούλιο των «Ελλήνων», παρά μόνο κόμματα επιρροής ξένων μεγάλων δυνάμεων και συμφερόντων: τότε το αγγλικό, το γαλλικό και το ρώσικο κόμμα, μετέπειτα πολλά από τα απομεινάρια τους…
έτσι στις 4 Σεπτέμβρη του 2015 και με εντολή χιλιάδων Αυτοχθόνων Ελλήνων Ιθαγενών, δόθηκε η εντολή για την σύσταση εκ νέου αυτού του Εθνικού Φορέα, Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ (Ε.ΣΥ.), ο φορέας που επιθυμεί να ενώσει όλους τους Έλληνες κάτω από μια σημαία χωρίς κόμματα, χωρίς δόγματα, χωρίς χρώματα. Μια σημαία που θα υψώσει όλα τα ιδανικά των Ελλήνων, όλες τις αξίες και τις αρχές. Ξέρεται τι σημαίνει κόμμα τι σημαίνει οπαδός. Σας παρακαλώ ας σοβαρευτούμε και αυτό σε εμάς θα το ρίξετε. Έλεος. Εμείς φταίμε για την κρίση εμείς για τις αυτοκτονίες εμείς για την λαθρομετανάστευση αυτών των δύστυχων ανθρώπων. Εμείς που ο ΣΥΡΙΖΑ κόλλησε τα σκισμένα μνημόνια, εμείς για το ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ εμείς για την ανεργία, το κόψιμο μισθών και συντάξεων για το ξεπούλημα τον ΔΕΚΟ και της ΕΛΛΑΔΟΣ. Το τι πρεσβεύουμε είναι εδώ.
http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2015/10/blog-post_31.html

Ανώνυμος είπε...

anonymous 09.14 mathe prwta th glwssa sou ellhnara kai meta la na mas peis gia hn kuriarxia twn ellhnwn.astoixeiwte

Το Προφίλ μας