Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Απίστευτη φράση-ντροπή του δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού Α.Κοσματόπουλου στη σύσκεψη: «»Κακώς φιλοξενήσατε τους μεταναστες στο κλειστό που δε μπορεί ουτε ένας για ενα λεπτο να μην κλείσει τη μύτη του…να τους αφηνατε εξω στο κρύο…θα έπαιρναν και καθαρό αέρα…»!!!

Από το kozanimedia.gr
Μια απίστευτη φράση για τους πρόσφυγες εκστόμισε, πριν από λίγο, στην έκτακτη σύσκεψη της Περιφέρειας για το προσφυγικό, ο Αθανάσιος Κοσματοπουλος, δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντου,,όταν ο δήμαρχος Κοζάνης Λ. Ιωαννίδης (και αφού «κατέβηκαν» οι κάμερες) του είπε «και πού ήθελες να αφήσω τους πρόσφυγες;»
«Κακώς φιλοξενήσατε τους μεταναστες στο κλειστό που δε μπορεί ουτε ένας για ενα λεπτο να μην κλείσει τη μύτη του…να τους αφηνατε εξω
στο κρύο…θα έπαιρναν και καθαρό αέρα…», είπε ενώπιον όλων ο κ. Κοσματόπουλος…..

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί κάποιος συκοφαντεί ;

Πολύ απλά διότι δεν μπορεί να δεχτεί ότι τον αγώνα που κάνεις, δεν μπορεί να τον πραγματοποιήσει στο ελάχιστο, άρα ο εγωισμός τι κάνει; Απλά σε υβρίζει ώστε να απαξιώσει τον αγώνα σου και μάλιστα σε διαπομπεύει συχνά με απαράδεκτο τρόπο. Θεωρεί ότι με την προσβολή θα σε ρίξει στα μάτια του κόσμου ώστε να φανεί ο ίδιος καλύτερος αλλά δεν μπορεί να καταλάβει ότι όταν υβρίζεις κάποιον αγωνιστή του Χριστού του πλέκεις μαρτυρικό στεφάνι. Όπως λέει και ο λαός "Οσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια" . Το να αγνοείς κάτι είναι κατανοητό, αλλά να απαξιώνεις τον αγώνα ενός ανθρώπου για τη σωτηρία της ψυχής του χωρίς μάλιστα να ερευνήσεις περί αυτού τότε είναι απαράδεκτη ενέργεια και ανώριμη.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως εσείς του ai-vreS να ξέρεται παίζετε σε όλοι την Ελλάδα σας έχουν μάθει όλοι ειδικά το ρόλο σας. Έχω φροντίσει εγώ. Σας το είχα υποσχεθεί . Και όταν έρθει η ώρα θα βραβευτείτε κιόλας. Να είστε καλά συκοφάντες μονόπλευρη.

Ανώνυμος είπε...

Εύγε δήμαρχε σε συκοφαντούν πολύ, απλά διότι δεν μπορούν να δεχτούν ότι τον αγώνα που κάνεις, δεν μπορούν να τον πραγματοποιήσουν στο ελάχιστο κανένας. Απλά για ένα λόγο είναι όλοι τους εκβιάσιμοι έχουν σκελετούς στις ντουλάπες τους. Αυτοί είναι τα αυγά του φιδιού που είπε αυτός ο ανόητος πρώην δήμαρχος για την Ε.ΣΥ. Σερβίων. Δεν τόλμησαν και δεν τους άφησαν ποτέ αυτοί που βρίσκονται από πίσω τους να φέρουν το θέμα του Σώρρα σοβαρά στην επιφάνεια. Για τον άλλο ανόητο κάποια στιγμή θα ακούσετε και θα μάθετε τη ποιόν είναι δεν λέω ανθρώπου γιατί απλά δεν είναι.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ HOT SPOT ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΙΜΝΝΗ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ...ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ...ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΝ... ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ... ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ...

Το Προφίλ μας