Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Περιοδεία του Σταύρου Θεοδωράκη στους νομούς Κοζάνης και Πέλλας

Περιοδεία στους νομούς Κοζάνης και Πέλλας πραγματοποιεί την Παρασκευή 31 Ιουλίου ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο επικεφαλής του Ποταμιού θα έχει συναντήσεις με μέλη αγροτικών και βιομηχανικών μονάδων της περιοχής, θα επισκεφθεί συνεταιρισμούς και βιομηχανίες και θα ολοκληρώσει την περιοδεία του με την επίσκεψη  στην "11η γιορτή Ροδάκινου".



Συγκεκριμένα ο επικεφαλής του Ποταμιού το πρωί της Παρασκευής  θα βρεθεί στο Βελβεντό όπου θα συναντηθεί με τη διοίκηση και τα στελέχη του συνεταιρισμού ΑΣΕΠΟΠ, θα ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις του και θα έχει ανοιχτή συζήτηση με τους αγρότες- μέλη του.

Στις 13.30  ο Σταύρος Θεοδωράκης θα παραχωρήσει  συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα, στις εγκαταστάσεις του ΑΣΕΠΟΠ.

Αμέσως μετά θα αναχωρήσει για τη Σκύδρα όπου θα ξεναγηθεί στην κονσερβοποιία "Κρόνος". 
Στη συνέχεια θα επισκεφθεί αγροκτήματα  στην περιοχή του Βελβεντού  όπου εφαρμόζονται καινοτόμες καλλιεργητικές φροντίδες ενώ το βράδυ θα βρίσκεται στη "Γιορτή του Ροδάκινου".

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O σταυρακης,ο δικος μας σταυρακης ,οχι ο θεοδωρακης,παλι εκανε το4χ4 του δημου προσωπικο του αμαξι.ανετος,κοβει τις βολτες του δουλευει το μαγαζι που του εκανε ο πεθερος και οι δημοτες του δημου πληρωνουν και τις βενζινες του σταυρακη...Κοσματοπουλε εσυ τη κανεις?? το ξερεις ???

Ανώνυμος είπε...

ο Δημαρχος τρεχει να φερει επενδητες για να κανει κομποστες τα δροκνα του βελβενου...το αλλο 4χ4 που το εχουν;μαζευει παραγγελιες;;;;που εχουμε μπλεξει !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Να δούμε ρε 10.19 και 9.38, γιατί ο ίδιος είσαι, μέχρι που θα φτάσεις!! Ξέρεις αν καταντήσεις γραφικός, κανείς δεν θα σου δίνει σημασία!!! Και πίστεψέ με είσαι σε καλό στάδιο...

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά ο νοκ έχει οικοδομική άδεια;

Το Προφίλ μας