Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΞΕΚΙΝΑΜΕ: Party «εγκαινίων» στο νέο «σπίτι» της ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης

Την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου, στις 09:00 το βράδυ, η ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης πραγματοποιεί το εναρκτήριο party του νέου της «σπιτιού» και σας καλεί σε μια μουσική βραδιά ξενάγησης στους χώρους, ενημέρωσης για την προσπάθεια κατασκευής του, κουβέντας για τις νέες δράσεις που ο χώρος θα φιλοξενήσει και φυσικά διασκέδασης.
Η βραδιά, θα έχουμε την τιμή, να είναι πλαισιωμένη μουσικά από τον Νίκο Χαλβατζή και από δυο ταλαντούχες μουσικούς της πόλης μας την Κατερίνα Τσιάρα (φωνή) και τη Γεωργία Λώλη (κανονάκι-φωνή).
Η μεγάλη παρέα της ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης βρήκε τον τρόπο να «περνάει καλά» στην εποχή της κρίσης, όχι ως έναν ενοχικό καταναλωτικό τρόπο ζωής, αλλά ως μια στάση ζωής και αντιμετώπισης της κρίσης μακριά από τα αντικαταθληπτικά και την απελπισία που θέλει τον άνθρωπο δέσμιο, φοβισμένο και εγκλωβισμένο στα αδιέξοδα της εποχής. Όταν είμαστε μαζί μπορούμε να αντισταθούμε, να μην αφήσουμε κανέναν να πέσει, να είμαστε χαρούμενοι και να παράγουμε-διανέμουμε αυτά που χρειαζόμαστε (αγαθά και υπηρεσίες), όχι στη βάση μιας καπιταλιστικής οικονομικής σχέσης, αλλά μιας αυτάρκης μικρής κοινότητας.
Στις νέες προκλήσεις που ο νέος χώρος δημιουργεί θα συνεχίσουμε να είμαστε μαζί...δημιουργώντας και προσφέροντας στην τοπική κοινωνία έναν ανοιχτό σε όλους χώρο που φιλοδοξεί να γίνει το «ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ».
Ο νέος χώρος βρίσκεται στην οδό Αγίου Χριστοφόρου 6 (στο πλακόστρωτο λίγο πιο κάτω από την αίθουσα τέχνης).
Για περισσότερες για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, αλλά και για τις υπόλοιπες δράσεις της ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης μπορείτε να καλείτε το 2461049799, να στέλνετε e-mail στο: infokoz@arsis.gr, να επισκέπτεστε το δικτυακό τόπο: www.arsiskozanis.blogspot.gr ή την ιστοσελίδα www.facebook.com/Arsis.Kozanis.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας