Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Η ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΥΟΧΩΡΙ!

Συνεχίζοντας την περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα, η Ελένη Τσαλιγοπούλου βάζει πλώρη για νέες συναυλίες και εμφανίσεις για το επερχόμενο καλοκαίρι.
Στο πλαίσιο αυτής της εν εξελίξει περιοδείας, η Ελένη και οι μουσικοί της θα επισκεφθούν την Πέμπτη 18 Ιουλίου το Καρυοχώρι Εορδαίας, επιδιώκοντας την επαφή και την επικοινωνία μέσα από τα τραγούδια.

Τόσο τα αγαπημένα της παραδοσιακά -που ερμηνεύει πάντα με μεγάλη συγκίνηση και πάθος - όσο και με τα τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας αυτά τα είκοσι και πλέον χρόνια που βρίσκεται στο τραγούδι. Δίπλα τους και το καινούργιο single «Των φίλων τα σπίτια» που έγραψε μαζί με τον αγαπημένο συνεργάτη της Κώστα Λειβαδά. Όλα μπαίνουν σε ένα σύγχρονο βλέμμα και παρουσιάζονται ολόφρεσκα και ξεχωριστά.
Τραγούδια που αγαπήσαμε όλοι («Τα παιδιά των δρόμων», «Είναι εντάξει μαζί μου», «Πότε θα σε βαρεθώ», «Να με προσέχεις», «Χίλιες σιωπές», κ.α.), δίπλα σε τραγούδια από το «Ταρίρα» («Σκιές», «Χρώματα», «Όνειρο») και φυσικά τα αγαπημένα παλιά λαϊκά και παραδοσιακά, φτιάχνουν ένα μοναδικό πρόγραμμα που αγγίζει και συγκινεί χάρη στην αυθεντικότητα και το πάθος του.

Εισιτήρια
Τιμή εισιτηρίου: 7,00 €
Προπώληση: 5,00 €
Για παιδιά μέχρι και 12 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.

Από την Δευτέρα 1 Ιουλίου θα ξεκινήσει η προπώληση εισιτηρίων σε επιλεγμένα σημεία στην Πτολεμαΐδα, στην Κοζάνη αλλά και μέσω internet σε συνεργασία με περιφερειακά και τοπικά sites, με την πιλοτική εφαρμογή του Συστήματος Ηλεκτρονικής Κράτησης Εισιτηρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας