Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Αποφασίστηκε η πτώχευση της ΑΕΚ που οδεύει στη ερασιτεχνική Γ' Εθνική

Το αναμενόμενο, δηλαδή την έναρξη της διαδικασίας εκκαθάρισης της ΑΕΚ αποφάσισε η σημερινή Γενική Συνέλευση μετόχων της ΠΑΕ. Τόσο ο Νίκος Νοτιάς, μέσω του αντιπροσώπου του, Βασίλη Σίμου όσο οι έτεροι μεγαλομέτοχοι, οι Supporters, αλλά και η ερασιτεχνική τάχθηκαν υπέρ της πτώχευσης.
Οι μόνοι που εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους – και προκάλεσαν την αντίδραση των οπαδών που βρίσκονταν στα Σπάτα – ήταν οι μικρομέτοχοι.

Η διαδικασία, πλέον παίρνει το δρόμο της. Ορίστηκε νέο τριμελές Δ.Σ. αποτελούμενο από τους Ανδρέα Δημητρέλο, Αλέξη Αλεξίου (εκπρόσωπος της ερασιτεχνικής) και Κώστα Νεστορίδη προκειμένου να μην μείνει ακέφαλη η ΠΑΕ και αποφασίστηκε η νέα Γ.Σ. να πραγματοποιηθεί στο μίνιμουμ διάστημα που προβλέπει ο νόμος, δηλαδή σε 22 μέρες.
Ετσι, στις 7 Ιουνίου, οι μέτοχοι της ΑΕΚ θα συνεδριάσουν ξανά στα Σπάτα με μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης την εκκαθάριση της εταιρίας και τον ορισμό των εκκαθαριστών. Με λίγα λόγια, η «Ενωση» από τη νέα σεζόν θα είναι στη ερασιτεχνική Γ' Εθνική και πιθανότατα υπό τον έλεγχο του Δημήτρη Μελισσανίδη.
www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας