Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Απεβίωσε Καθηγητής-στέλεχος των Πανελλαδικών Εξετάσεων, εν ώρα υπηρεσίας

Καθηγητής –Συντονιστής των Μαθηματικών (Μαθηματικός στο 2ο Λύκειο Χαιδαρίου) στο 35o Βαθμολογικό Κέντρο του Αιγάλεω  απεβίωσε το απόγευμα εν ώρα υπηρεσίας.  Ο άτυχος καθηγητής-στέλεχος των Πανελλαδικών Εξετάσεων προσήλθε το απόγευμα στο Βαθμολογικό Κέντρο του Αιγάλεω για να εκτελέσει τα καθήκοντα ως Συντονιστής. Στις 5:30 το απόγευμα ως Συντονιστής ενημέρωσε τους Μαθηματικούς και αμέσως μετά , αφού ολοκλήρωσε την εισήγησή τους, σωριάστηκε μπροστά στα μάτια των συναδέλφων του. Νωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες αισθάνθηκε  αδιαθεσία (πόνους) .
Οι συνάδελφοί του ειδοποίησαν τις πρώτες βοήθειες . Ο άτυχος καθηγητής μεταφέρθηκε  σε κοντινό Νοσοκομείο (Κρατικό Νοσοκομείο Νικαίας), όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
 Το esos επικοινώνησε με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γ Αθήνας κ. Ζαφειρακίδης ο οποίος  μας είπε ότι δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά τα ακριβή αίτια του θανάτου . Σχετικά με την ηλικία του άτυχου καθηγητή , ο κ. Ζαφειρακίδης  μας δήλωσε, ότι θα πρέπει να είναι περίπου στα 55 ετών.
Την Πέμπτη η κηδεία
Το ΔΣ της Β΄ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής σας ενημερώνει ότι ή κηδεία του εκλιπόντος συναδέλφου Θανόπουλου Γιώργου, Μαθηματικού στο 2ο ΓΕΛ Χαϊδαρίου θα γίνει την Πέμπτη 23 Μαΐου και ώρα 13:00 από τον ιερό ναό Ευαγγελιστρίας Περιστερίου (Στάση Μετρό Περιστέρι). Το ΔΣ σας καλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τη μνήμη του αδικοχαμένου συναδέλφου. Σαν ελάχιστη ένδειξη πένθους ζητάμε το 35ο Βαθμολογικό Κέντρο Αιγάλεω να παραμείνει κλειστό μέχρι την ημέρα της κηδείας του εκλιπόντος. Παράλληλα, απαιτούμε το αυτονόητο, την παρουσία γιατρού στο Βαθμολογικό κέντρο καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του. Κάτι που πρέπει να συμβεί φυσικά και σε όλα τα Βαθμολογικά Κέντρα της χώρας.
Για το Δ.Σ της ΕΛΜΕ

           Ο Πρόεδρος
           Κορδής Νεκτάριος       
Ο Γεν. Γραμματέας
     Σταθόπουλος Ανδρέας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Β΄ΕΛΜΕ  ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ                                 
Το ΔΣ της Β΄ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής με βαθιά οδύνη, ανακοινώνει τον αδόκητο θάνατο του καλού συναδέλφου Θανόπουλου Γιώργου Μαθηματικού στο 2ο ΓΕΛ Χαϊδαρίου. Ο συνάδελφος ήταν συντονιστής των μαθηματικών στο 35ο Βαθμολογικό Κέντρο του Αιγάλεω. Σήμερα 21-5-13 στις 17:30 ήταν προγραμματισμένη η ενημέρωση των μαθηματικών, την εισήγηση της οποίας έκανε ο ίδιος. Μετά την ολοκλήρωση της, σωριάστηκε στην αίθουσα μπροστά στα μάτια όλων των μαθηματικών. Αμέσως έγιναν αγωνιώδεις προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής άνανηψης μέχρι την διακομιδή του στο Γενικό Κρατικό Νικαίας, όπου δυστυχώς κατέληξε. Στο βαθμολογικό κέντρο, όπως και σε όλα τα υπόλοιπα της Ελλάδας, δεν υπήρχε γιατρός για την παροχή πρώτων βοηθειών, που ίσως να έσωζαν τη ζωή του συναδέλφου. Το ΔΣ θα σας ενημερώσει, με  νέο δελτίο, για τον τόπο και το χρόνο της κηδείας του συναδέλφου.
Για το Δ.Σ της ΕΛΜΕ
Ο Πρόεδρος

  Κορδής Νεκτάριος       
Ο Γεν. Γραμματέας
  Σταθόπουλος Ανδρέας

Γ ΕΛΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Το ΔΣ της Γ΄ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης εκφράζει τα θερμά συλληπητήρια των μελών του στην οικογένεια και στους συναδέλφους του  καλού συναδέλφου Θανόπουλου Γιώργου Μαθηματικού που υπηρετούσε στο 2ο ΓΕΛ Χαϊδαρίου. Στο εξεταστικό κέντρο όπου συνέβη το δυστυχές περιστατικό  όπως και σε όλα τα υπόλοιπα της Ελλάδα, δεν υπήρχε δυστυχώς καμιά μέριμνα από την μεριά αυτών που έχυναν κροκοδείλια δάκρυα  το προηγούμενο διάστημα για «την προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών» ώστε να υπάρχει έστω και ένας γιατρός για την παροχή πρώτων βοηθειών,  μέριμνα που ίσως να έσωζε τη ζωή του συναδέλφου.
Το ΔΣ της Γ ΕΛΜΕ-Θ

Ε ΕΛΜΕ Αν. Αττικής
Θερμά συλλυπητήρια και από την Ε ΕΛΜΕ Αν. Αττικής.
Ακης Σωτηρόπουλος
από το ΔΣ της Ε ΕΛΜΕ Αν. Αττικής
 
 
esos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας