Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Για…υποψήφιος δήμαρχος Σερβίων ο πρώην αντινομάρχης;

Από τη στήλη ΠΑΡΑ-ΛΟΓΑ και ΛΟΓΙΚΑ του ΠΡΩΙΝΟΥ ΛΟΓΟΥ
Το όνομά του ακούγεται ήδη σε σχετικές συζητήσεις, ως πιθανός υποψήφιος δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού στις εκλογές της ερχόμενης χρονιάς. Ο λόγος για τον διατελέσαντα αντινομάρχη Κοζάνης, επί Νομαρχίας Ιορδάνη Ανδρεάδη, Αλέξανδρου Λαιόπουλου. Γιατρός και ιδιαίτερα γνωστός στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου, ο ίδιος ουδέποτε έχασε το ενδιαφέρον του για τα κοινά. Πάντως να σημειώσουμε πως και ο κ. Λαϊόπουλος, όπως και ο νυν δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος προέρχονται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ…
 ΠΑΝ.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Arxise ta kolpa o Basilakis kai ebale ta papagalakia na kacoyn to onoma toy giatrou.

Ανώνυμος είπε...

ΑΜ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΚΟΛΠΑ. ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΙ... ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;

Ανώνυμος είπε...

Άρχισαν τα όργανα, ακριβώς ένα χρόνο πριν την κάλπη. Πάντως υπάρχουν παράμετροι που θα αλλάξουν πολλές από τις ισορροπίες. Η πρώτη, ο άγνωστος Χ..... Βε____τό. Η δεύτερη, οι προθέσεις του Κωνσταντόπουλου και η τρίτη οι προθέσεις του πρώην Προέδρου και μερικών ακόμη πρώην...

Ανώνυμος είπε...

Ποιο βελβεντό; Ακόμη υπάρχουν αυτοί;

Ανώνυμος είπε...

Να πάρουμε λίγο κάποια πράγματα με τη σειρά.Ο Κωνσταντόπουλος είναι Δήμαρχος.Αρα σιγά μην αφήσει την καρέκλα.Ποιος μπορεί να του την πάρει;Kάποιος που πραγματικά να κάνει μία ομάδα που να έχει διέξοδο παντού.Δηλαδή και στα Σέρβια και στο Βελβεντό και στα Καμβούνια αλλά και στο Λιβαδερό.Υπάρχει τέτοιος;Noμίζω πως όχι.Μόνο ο Σόκουτης ίσως θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο αλλά σιγά μην ξεσηκωθεί να πάει από Αντιπερειφερειάρχης και πάει για Δήμαρχος για να χάσει.Να χάσει λέει κάποιος γιατί να χάσει;Mα τα πράγματα είναι πολύ απλά.Ποιος βγάζει Δήμαρχο την δεύτερη Κυριακή η γιαγιά και ο παππούς.Τι θα κάνει ο παππούς και η γιαγιά θα ψηφίσουν κάποιον Βιλβινό.Εδώ βγήκε με την ίδια λογική ο Κοκολιός 2 φορές δεν θα βγεί ο επόμενος Δήμαρχος;(Ποιον θα ψηφίσουμε τον Αγάπιο....)Oποιος λοιπόν προσπαθεί να κάνει κάτι για να πάρει την καρέκλα του Κωνσταντόπουλου θα πρέπει να τον γκρεμίσει.Αυτό θα μπορούσαν ίσως να το κάνουν μόνο μέσα από την ομάδα του και αυτοί είναι ο Λαζαριώτης ο Ελευθερίου ο Παναγιωτούλας ο Μπάκανος ο Τσιτσόπουλος ο Κακαφίκας η Ιωαννίδου κ.τ.λ.Επειδή αυτό είναι απίθανο, γιατρέ κάτσε εκεί που είσαι και άσε τις μαλακίες που σου λένε οι πρώην....Αυτοί είναι πρώην κοίτα και εσύ να γίνεις μέλλον.Τράβα με τον Κωνσταντόπουλο παρέα που θα έχει και τα καλά παιδιά του Βελβεντού και θα είστε όλοι μια όμορφη παρέα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΡΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ....ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΦΙΓΟΥΡΑΤΖΗΔΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατρέ πρόσεξε γιατί αυτός ή αυτοί που δήθεν σε στηρίζουν και σε παροτρύνουν δεν ειναι και οτι καλύτερο. Ειναι αυτοί που οδήγησαν τον πρώην Δήμο Σερβίων στο γνωστό χάλι. Θα φας άδειασμα και θα χαντακωθείς. Μη κολακεύεσαι και μη ξεσηκώνεσαι.
Κάνε και καμμιά βόλτα μακριά απο το γνωστό "Γραφείο" και άκου τον κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

Αν πραγματικά θέλει Να κατέβει ο κ Λαιόπουλος να μας πει γιατί θέλει ; Κάποτε τον παρακαλούσαν αλλά είχε και ειναι γνωστό τι στηριζε στις εκλογές. Τώρα που τακτοποίησε τα παιδιά και συνταξιοδοτήθηκε τον έπιασε το μεράκι να σώσει τον τόπο ή δεν καταλαβαίνει οτι κάποιοι τον χρησιμοποιούν σαν λαγό ;

ΜΑΥΡΟΣ είπε...

Στην πρώτη κρυφή δημοσκόπηση, στο ερώτημα "Ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για Δήμαρχο Σερβίων - Βελβεντού για το 2014;" (Ελεύθερες απαντήσεις) τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:
1. Μακρυγιάννη Μ. 28,7%
2. Κωνσταντόπουλο Β. 20,8%
3. Σόκουτη Ι. 14,8%
4. Στεργίου Ε. 9,9%
5. Ελευθερίου Χ. 6,3%
6. Τσικαρδάνη Θ. 5,8%
7. Λαζαριώτη Ν. 5,0%
8. Λαϊόπουλο Α. 3,6%
9. Δισερή Ε. 2,6%
Λοιποί 2,5%

Ανώνυμος είπε...

10.32 απο ποτε η προθεση του Κωνσταντοπουλου ειναι παραμετρος;Οι Σερβιωτες δεν ρωτανε την γατα που θα βαλουν τα ψαρια !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ι.16 ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΟΛΛΑ ΜΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ....Ο ΛΑΟΣ !!!!!!
Ο ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ Κ' Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ !!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ !!!ΤΟ ΒΕΒΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.....Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΛΟΣ !!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΒΛΕΨΗ:Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Από τον Παρατηρητή του kozan.gr
Eίχε να εμφανιστεί χρόνια στο Βελβεντό, από την εποχή που ήταν Αντινομάρχης Κοζάνης. Ο λόγος τον γιατρό Αλέξανδρο Λαϊόπουλο, ο οποίος στη χθεσινή εκδήλωση-ομιλία-συζήτηση με θέμα: “3 χρόνια Καλλικράτης”, όχι μόνο έδωσε το “παρών”, αλλά συμμετείχε κιόλας, απευθύνοντας και ερώτηση προς τους εισηγητές.
Η χθεσινή του εμφάνιση στο Βελβεντό, έρχεται να τροφοδοτήσει τα υπάρχοντα σενάρια που τον θέλουν να ενδιαφέρεται για το δημαρχιακό θώκο του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού , στηριζόμενος από μεγάλη μερίδα πολιτών των Σερβίων που μέχρι χθες βρίσκονταν στο πλευρό του Βασίλη Κωνσταντόπουλου.

Ανωνυμος Says:
27 May 2013 at 12:16
Ο κ. Λαιόπουλος στο Βελβεντο. Ειναι επειδή οι βελβενοί δεν αφήνουν τους σερβιωτες να παν στο Βελβεντο. Η παρουσία του Λαιόπουλου το επιβεβαιώνει. Άντε φουρκα που χρειάζονται μερικοί Σερβιώτες που διαδίδουν φήμες. Μάλλον άρχισαν για τα καλά τα όργανα.

Το Προφίλ μας