Λονδίνο: Όταν η Πάντμα Ντίβα συναντά ένα νέο ασθενή επιλέγει να βρεθεί μαζί του σε ένα ήσυχο δωμάτιο ξενοδοχείου. Η συνάντηση διαρκεί συνήθως δύο ώρες. Είναι πιθανό να γδυθούν, να κάνουν μασάζ ο ένας στον άλλο... μερικές φορές να έχουν πλήρη σεξουαλική επαφή.
Στο τέλος της συνάντησης, ο ικανοποιημένος πελάτης θα πληρώσει την Πάντμα για την υπηρεσία της και ο καθένας θα ακολουθήσει το δρόμο του μέχρι το επόμενο ραντεβού τους.
Μπορεί εύκολα να καταλήξει κανείς στο συμπέρασμα ότι η Πάντμα εργάζεται ως πόρνη πολυτελείας. Αλλά αυτό είναι λάθος.
Η Πάντμα δεν είναι μια πόρνη, αλλά μια ψυχοθεραπεύτρια που λειτουργεί ως «σεξουαλικό υποκατάστατο» για τους άνδρες που πάσχουν από μια ποικιλία σεξουαλικών προβλημάτων που αποτελούν τροχοπέδη για την ικανότητά τους να έχουν μια φυσιολογική σωματική σχέση.
Πελάτες της είναι δικηγόροι, γιατροί καθώς και φοιτητές αλλά και οικοδόμους. Κάποιοι είναι παντρεμένοι, άλλοι όχι. Αλλά όλοι υποφέρουν από τα ίδια προβλήματα, όπως η στυτική δυσλειτουργία και η πρόωρη εκσπερμάτιση..
Ο μεγαλύτερος σε ηλικία πελάτης της είναι ηλικίας 65 ετών, ενώ ο νεότερος είναι μόλις 25. Υπάρχουν άνδρες που γνώρισαν την Πάντμα επειδή ήταν παρθένοι και δεν ήθελαν να έχουν κανενός είδους σεξουαλική ζωή. Η Πάνταμ τους βοήθησε να ξεπεράσουν τους φόβους τους. Συνήθως γίνονται εννέα δίωρες συνεδρίες για τις οποίες πληρώνουν περίπου 4.000 λίρες (περίπου 5.000 ευρώ).
Οι επικριτές της, ίσως και δικαιολογημένα, την απορρίπτουν. Ορισμένοι αμφισβητούν ακόμη και τη νομιμότητά της, αν και δεν υπάρχει κανένας νόμος που το απαγορεύει ρητά.
Η Πάντμα εμπνεύστηκε από την ταινία «Sweet November» με πρωταγωνιστή τον Κιάνου Ριβς.
Η 32χρονη θεραπεύτρια είναι ένα είδος μέντορα και καθοδηγεί τους ανθρώπους που παλεύουν με τα ζητήματα οικειότητας. Υποστηρίζει ότι έχει σημαντικά αποτελέσματα καθώς το σύνολο σχεδόν των πελατών που είχαν πρόωρη εκσπερμάτιση βελτιώθηκαν μετά τις συνεδρίες.
Ομοίως, το 90% των ασθενών της με προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας έχουν επανακτήσει τη στύση τους, χωρίς να στηρίζονται σε φάρμακα, όπως το Viagra.

Πηγή: «Daily Mail»