Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Ομάδα Αλληλεγγύης Πολιτών Εορδαίας: Αλληλεγγύη με στόχο ένα ανταλλακτήριο γνώσης

Με την λήξη της σχολικής χρονιάς και ενόψει του καλοκαιριού, η Ομάδα Αλληλεγγύης Πολιτών Εορδαίας, ξεκίνησε τη συγκέντρωση βιβλίων με στόχο τη διοργάνωση ενός ανταλλακτηρίου, στο οποίο ένα η περισσότερα βιβλία - σε καλή κατάσταση - που θα προσφερθούν από τον καθένα μας, θα ανταλλαχθούν με προϊόντα άμεσης ανάγκης, τα οποία θα δοθούν για την επιβίωση οικογενειών, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου στην Πτολεμαΐδα.

Με έμφαση στο παιδικό - νεανικό βιβλίο που μπορεί να αποτελέσει και ένα καλοκαιρινό δώρο από όλους εκείνους που θα το αποκτήσουν, ένα βιβλίο που δεν μας είναι πλέον χρήσιμο, μπορεί από πηγή γνώσης, να γίνει προσφορά και έμπρακτη αλληλεγγύη, η οποία αναδεικνύει την αγάπη, τη συλλογικότητα και την ευαισθησία όλων μας. Και είναι σημαντικό επίσης ότι αυτή την δράση, στηρίζουν και οι βιβλιοπώλες της περιοχής μας.
Όσοι λοιπόν θέλουν να προσφέρουν ακόμη και ένα βιβλίο, μπορούν να έρθουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης 4, κοντά στη Λαϊκή αγορά Πτολεμαΐδας, καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή και από τις 6 έως τις 8 το βράδυ, μέχρι και τις 10 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας