Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Δενδροφύτευση από το Γενικό Λύκειο Σερβίων

Την Παρασκευή 30-3-2012 πραγματοποιήσαμε με μεγάλη επιτυχία τη δενδροφύτευση που είχαμε προγραμματίσει στην παραλίμνια περιοχή και συγκεκριμένα κοντά στην υψηλή γέφυρα Σερβίων.
Περίπου πεντακόσιοι μαθητές  του Γυμνασίου και Λυκείου Σερβίων με το σύνθημα «Εμείς κάνουμε την αρχή, από εσάς ζητάμε τη συμμετοχή»,  συμμετείχαν στην εκδήλωση όπου με μεγάλο κέφι φύτεψαν τα 264 δένδρα που προμηθευτήκαμε από το Δασαρχείο της Χαλκηδόνας.
Επίσης  μοιράσαμε ένα έντυπο  στους μαθητές και στους πολίτες της περιοχής μας με σκοπό την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας σε θέματα περιβάλλοντος και πολιτισμού.
Στην εκδήλωση δήλωσαν συμμετοχή το 1ο , 2ο  και 4ο Δημοτικό σχολείο Σερβίων, ο εθελοντικός σύλλογος «Σέρβια εν δράσει» και το σωματείο ταξί Σερβίων.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, γιατί στάθηκαν δίπλα μας και στήριξαν την προσπάθεια των μαθητών.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή του Υδροηλεκτρικού Σταθμού Πολυφύτου, την ΑΝΚΟ Α.Ε και το Δασαρχείο Κοζάνης για την βοήθεια τους, ώστε να υλοποιηθεί το πρόγραμμα «Περιβάλλον και Πολιτισμός».
Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον συμπατριώτη μας Ταχτζίδη Γεώργιο και τον Φώτη Ταχτζίδη που διέθεσαν τα μηχανήματά τους και με την προσωπική τους εργασία βοήθησαν να ανοιχτούν οι 264 τρύπες για να φυτευτούν με ευκολία τα δένδρα.
                                                                                                                                            Με εκτίμηση
                                                                                     Η ομάδα των μαθητών της Α΄ Λυκείου Σερβίων
           
         Ο Υπεύθυνος προγράμματος                                                                           Η Διευθύντρια
 
  Σαββίδης Αναστάσιος                                                                                                Κουρελή Αθανασία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας