Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Φυγομαχία Σαμαρά από το ντιμπέιτ

 Σε επίμονη προσπάθεια για να αποφύγει τον ανοιχτό διάλογο με τον Ευ. Βενιζέλο και τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς έχει αποδυθεί ο Αντ. Σαμαράς. Ο πρόεδρος της ΝΔ και οι επιτελείς του προσπαθούν με υπεκφυγές να ροκανίσουν τον εναπομείναντα μέχρι τις εκλογές χρόνο. Προφάσεις και δικαιολογίες αναζητεί ο Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να αποφύγει την τηλεοπτική μονομαχία με τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, αλλά ως φαίνεται και με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς.


Παρότι το ΠΑΣΟΚ έχει προσκαλέσει επισήμως εδώ και δύο εβδομάδες -διά της εκπροσώπου του Φώφης Γεννηματά- τη Νέα Δημοκρατία να απαντήσει στην πρόταση για «2+2», ο «γαλάζιος» ομόλογός της, Γιάννης Μιχελάκης, παίζει το «κρυφτούλι», δεν δίνει απάντηση και παραπέμπει το θέμα στην αναρμόδια διακομματική!
Μάλιστα ο κ. Μιχελάκης δεν πήρε θέση ούτε όταν έλαβε το περασμένο Σάββατο γραπτή επιστολή της κ. Γεννηματά - αντιθέτως προσπάθησε να θολώσει περαιτέρω τα νερά, με πασιφανή στόχο να ροκανίσει τον χρόνο μέχρι το φινάλε της προεκλογικής εκστρατείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας