Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

9ο Τουρνουά ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ Δήμου Κοζάνης το άλλο.....τουρνουά σε συμμετοχή ... σε αγωνιστικότητα ... σε οργάνωση...


Σε ναό του πινγκ-πονγκ μετατράπηκε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε η αίθουσα του Πειραματικού και 4ου Γυμνασίου Κοζάνης. Πάνω από εκατό λάτρεις του αθλήματος όλων των ηλικιών έδωσαν ομηρικές μάχες μέσα σε μια ατμόσφαιρα φιλική και ταυτόχρονα έντονα ανταγωνιστική. Όλοι απόλαυσαν το αγαπημένο τους άθλημα και έφυγαν πιο αισιόδοξοι γιατί τέτοιες διοργανώσεις εκπέμπουν πολλαπλά μηνύματα στο σημερινό νοσηρό κοινωνικό γίγνεσθαι που βιώνουμε.

Τα τουρνουά πινγκ-πονγκ του Δήμου Κοζάνης είναι πλέον θεσμός στέρεος και αποδεικνύουν πως η τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί να δώσει την ώθηση και να στηρίξει τουλάχιστον ηθικά υγιείς δράσεις, φτάνει και οι πολίτες να συμμετέχουν και να τολμούν.
Καρπός αυτών των τουρνουά είναι και ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ που έχει τα τελευταία τέσσερα χρόνια μια συνεχώς αναπτυσσόμενη πορεία και αποτελεί πυρήνα του αθλήματος στην ευρύτερη περιοχή.
Το φετινό 9ο τουρνουά καταξιώνει το σύλλογό μας στην τοπική και όχι μόνο κοινωνία γιατί πλέον τόσο η συμμετοχή όσο και το αγωνιστικό επίπεδο και η οργάνωσή του έχουν τα χαρακτηριστικά υψηλού επιπέδου αθλητικής διοργάνωσης.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε πρώτα όλους τους συμμετέχοντες αλλά και τους φίλους από τη Φλώρινα και τα Γιάννενα που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους και βέβαια τον Ο.Α.Π.Ν. ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ για τη στήριξη καθώς και τις Διευθύνσεις του Πειραματικού και του 4ου Γυμνασίου Κοζάνης για την αγόγγυστη φιλοξενία.
Για την ιστορία να αναφέρουμε πως έγιναν έξι κατηγορίες αθλητών και αθλητριών με τους παρακάτω διακριθέντες ανά κατηγορία
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
1η Μπεκιάρη Ανδρονίκη ΦΛΩΡΙΝΑ
2η Μήλιου Γεωργία ΚΟΖΑΝΗ
3ες Νάνου Ειρήνη ΦΛΩΡΙΝΑ
     Ζωγράφου Μιχαέλα ΦΛΩΡΙΝΑ
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ
1ος Πάικος Δημήτρης ΚΟΖΑΝΗ
2ος Τσιφτσής Αστέριος ΚΟΖΑΝΗ
3οι Αραβιάδης Ορέστης ΦΛΩΡΙΝΑ
     Λυγούρας Σωτήριος ΦΛΩΡΙΝΑ
ΠΑΙΔΕΣ
1ος Μίχος Βασίλειος ΚΟΖΑΝΗ
2ος Παναγιωτίδης Αλάξανδρος ΚΟΖΑΝΗ
3οι Γεωργούλας Δημήτρης ΚΟΖΑΝΗ
   Πάικος Λάζαρος ΚΟΖΑΝΗ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1η Τσαχουρίδου Μαρία ΚΟΖΑΝΗ
2η Κασνάκη Ευαγγελία ΚΟΖΑΝΗ
3ες Τσιάρα Κατερίνα ΚΟΖΑΝΗ
     Ευθυμίου Άννα ΦΛΩΡΙΝΑ
ΑΝΔΡΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
1ος Αργυριάδης Αθανάσιος ΚΟΖΑΝΗ
2ος Διδασκάλου Λάζαρος ΚΟΖΑΝΗ
3οι Γιαννουλίδης Ιωάννης ΚΟΖΑΝΗ
     Καρατζένης Χρήστος ΓΙΑΝΝΕΝΑ
ΑΝΔΡΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ
1ος Ζέρβας Νικόλαος ΚΟΖΑΝΗ
2ος Χριστοδούλου Θεόδωρος ΚΟΖΑΝΗ
3οι Καρατζένης Γεώργιος ΓΙΑΝΝΕΝΑ
     Βιτσιώτης Δημήτρης ΚΟΖΑΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας