Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Πένθος για το χαμό του Θόδωρου Αγγελόπουλου – Παγκόσμια συγκίνηση για τον απροσδόκητο θάνατό του (video)

-Τραγική καθυστέρηση του ασθενοφόρου καταγγέλλουν μέλη του συνεργείου
- Άργησε 45 λεπτά το ασθενοφόρο να φτάσει στο σημείο του τροχαίου;
- Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση του θανάτου του Πένθος βαρύ όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο για τον απροσδόκητο χαμό ενός μεγάλου Έλληνα, ενός ανθρώπου που διαφήμισε την Ελλάδα με τη δουλειά του, που βραβεύτηκε και δοξάστηκε παντού.


Ένα τραγικό τροχαίο έκοψε το νήμα της ζωής του Θόδωρου Αγγελόπουλου. Ήταν περίπου στις 19:00 το απόγευμα της Τρίτης όταν μηχανάκι που οδηγούσε ειδικός φρουρός, εκτός υπηρεσίας, παρέσυρε τον 77χρονο σκηνοθέτη, που εκείνη την ώρα ξεκινούσε το γύρισμα για τη νέα του ταινία «Η άλλη θάλασσα».

Ο Θ. Αγγελόπουλος προσπαθούσε να διασχίσει το δρόμο, τον περιφερειακό της Δραπετσώνας, τη μοιραία στιγμή.

Από την πρόσκρουση, στον (κακοφωτισμένο) περιφερειακό της Δραπετσώνας, ο Θ. Αγγελόπουλος υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα σε όλο του το σώμα. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε και ο οδηγός της μοτοσικλέτας και νοσηλεύεται.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι οι καταγγελίες μελών του κινηματογραφικού συνεργείου, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, πως το ασθενοφόρο που κάλεσαν έφτασε στο σημείο μετά από 45 λεπτά, ενώ χρειάστηκε να γίνει τηλεφώνημα στον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο, για να παρέμβει και να φτάσει πιο γρήγορα το ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με εκείνους που ήταν κοντά του λίγο μετά το ατύχημα, ο Θ. Αγγελόπουλος είχε τις αισθήσεις του και μπόρεσε να ανταλλάξει κάποιες κουβέντες μαζί τους.

Μόλις έφτασε στο νοσοκομείο Metropolitan του Φαλήρου, μπήκε αμέσως στο χειρουργείο αλλά στη διάρκεια της εγχείρησης υπέστη εσωτερική αιμορραγία.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας