Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Επιστολή του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας προς τον πρόεδρο της ΔΕΗ κ. Αρθ. Ζερβό για την τηλεθέρμανση

Κύριε Πρόεδρε,
    Όπως γνωρίζεται από τις 20 Δεκεμβρίου λόγω βλάβης της 3ης μονάδας του ΑΗΣ Πτολ/δας  η τηλεθέρμανση υπολειτουργεί με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της Εορδαίας να έχουν υποστεί τεράστια ταλαιπωρία καθώς έχουν μείνει χωρίς θέρμανση υπό πολικές θερμοκρασίες που καταγράφουν ρεκόρ.  Δυστυχώς η ταλαιπωρία συνεχίζεται και επιβάλλεται να δοθεί άμεσα λύση.
    Σχετικά με τον ΑΗΣ Καρδιάς η 3 μονάδα είναι έτοιμη για να «κουμπώσει» η τηλεθέρμανση και αναμένεται και η ολοκλήρωση των διαδικασιών για την μονάδα 4. 

    Παρακαλούμε για την δική σας παρέμβαση προκειμένου να ολοκληρωθεί και η 4η μονάδα το ταχύτερο δυνατόν και να αρχίσει να ζεσταίνεται η Εορδαία  γιατί η κατάσταση πλέον έχει φτάσει στο απροχώρητο καθώς εκτός από τις αντίξοες συνθήκες που αναγκάζονται να υποστούν οι κάτοικοι της περιοχής επιβαρύνονται επιπλέον και οικονομικά προκειμένου να εξασφαλίσουν θέρμανση για τα σπίτια τους.
     Επίσης η ΔΕΤΗΠ (Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης Πτολεμαϊδας) έχει υποστεί μέχρι σήμερα ζημιά που ανέρχεται στο 1.000.000 ευρώ από την αναγκαστική καύση πετρελαίου και αν συνυπολογιστούν και οι απώλειες από τα έσοδα το ποσό αυτό φτάνει στο 1.500.000 ευρώ., ποσό με το οποίο θα επιβαρυνθούν τελικώς  οι καταναλωτές της τηλεθέρμανσης. 
    Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να λάβει υπόψη της η επιχείρηση της ΔΕΗ όλα τα παραπάνω και να δοθούν οι όποιες οικονομικές απαλλαγές και διευκολύνσεις είναι εφικτές προς την ΔΕΤΗΠ.
     Βασιζόμενοι στο κοινωνικό πρόσωπο της επιχείρησης και στη δική σας προσωπική ευαισθησία για κοινωνικά ζητήματα παρακαλούμε να εξετάσετε άμεσα το ζήτημα γιατί εν έτη 2012 είναι απαράδεκτο να μην μπορούμε να κοιμηθούμε στα σπίτια μας και να κλείνουν τα σχολεία λόγω έλλειψης θέρμασνης.


Ο Πρόεδρος

ΤΣΙΛΦΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας