Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Υπονόμευση με οναματεπώνυμα

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, δεν δίστασε στο αποψινό πολιτικό συμβούλιο ακόμα και να κατονομάσει αυτούς που τον υπονόμευσαν όσο ήταν στην κυβέρνηση ο Γ. Παπανδρέου. Είπε : “Δεν είμασταν όσο θα έπρεπε αποφασισμένοι και σταθεροί στην σύγκρουσή μας με ένα πολιτικό και οικονομικό σύστημα συμφερόντων το οποίο ευθύνεται και ενέχεται στην πορεία της χώρας.

Αυτοί σε αρκετές περιπτώσεις υπονόμευσαν τις προσπάθειες της κυβέρνησης.”
Και δεν έμεινε εκεί. Ανέφερε τρία παραδείγματα:

1) Του εκδότη του ΒΗΜΑΤΟΣ Σταύρου Ψυχάρη, ο οποίος όπως είπε, ζήτησε δάνειο από την Εθνική 10 εκατομμυρίων ευρώ. Ο διοικητής της Τράπεζας απευθύνθηκε σ' εμένα και του απάντησα: “Εφόσον πληροί τις προϋποθέσεις να του δωθεί με βάση τους κανόνες και τους όρους της τραπεζας.” Η τράπεζα έκρινε ότι δεν τις πληρούσε και δεν του το έδωσε. “Από εκείνη την στιγμή που δεν πήρε το δάνειο”, είπε ο κ. Παπανδρέου για τον κ. Ψυχάρη, “ξεκίνησε η ευθεία υπονόμευση της κυβέρνησης.”


2) Υπονομεύτηκε το υπουργείο Οικονομικών και ο ίδιος και δεν επετεύχθη η συμφωνία με ευθείες παρεμβάσεις συμφερόντων για την μη συγχώνευση της ΕΤΕ με την Alpha Bank.
3) Για τον ρόλο της δικαστικής εξουσίας είπε ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν παρενέβη ως όφειλε στην υπόθεση του αδερφού του Αντρίκου, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι έχει στην κατοχή του CDS μέσω εταιρείας και δεν διαλευκάνθηκε αυτή τη υπόθεση έτσι ώστε να μην σέρνονται φήμες και να μην σπιλώνεται το όνομα του αδερφού του και της οικογένειας.
pelasgia.blogspot.com

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έτσι εξηγούνται όλα. Ο Παπανδρέου ντρεπόταν-φοβόταν κιόλας μήπως λερωθεί-να τον δεχτεί κανονικά και τον έμπασε από την πίσω πόρτα. Άλλωστε, αυτά που ζήταγε παρασκηνιακά ο Ψυχάρης, τα 10 εκατομμυριάκια, μόνο από...

το ημίφως της πίσω πόρτας κουβεντιάζονται.
Κι αφού μπήκε, από 'κει που μπήκε, άρχισε να πλέκει το εγκώμιο και να συνθέτει ύμνους στον Παπανδρέου.
Όταν, όμως, είδε πως ο πρωθυπουργός δεν τσιμπάει, γύρισε την πλάκα. Χθες σας παρουσιάσαμε δύο χαρακτηριστικά άρθρα-πριν και μετά-του αρθρογράφου του ΔΟΛ και διευθυντή σήμερα, του "Βήματος" , Αντώνη Καρακούση.
Ο Ψυχάρης συνέχισε τα χτυπήματα κάτω απ' τη ζώνη, βάζοντας ένα ακόμη τίγρη στη μηχανή του (MEGA) . Ο Ντερμπεντέρης, που σήμερα έφτασε στο αίσχιστο σημείο να αποκαλέσει "Αλβανό τουρίστα" τον Παπανδρέου, ανέλαβε τις ειδικές αποστολές.
Ο Ψυχάρης θέλησε να συνεχίσει την παράδοση του ΔΟΛ (να ανεβοκατεβάζει πρωθυπουργούς της αρεσκείας του) , αλλά έκανε σοβαρά λάθη.
Η αποψινή βόμβα του Παπανδρέου, ήταν μόνο η αρχή...

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ που ψυχαρης επισης σημαινει "βημα"
και πρωην διοικητης αγ. ορους επι σημιτη
και βασικη πασοκικη κολωνα

και στα "νεα" γραφει και "καποιος" γ.παπαχρηστος ή μικροπολιτικος....και καποιος π.καψης ηταν μεχρι προτινος διευθυντης στο βημα

αλλα οντως εχει πλακα να δινει ο ενας τον αλλο. σαν κλεφτρονια που πιαστηκαν στα πρασα....

Ανώνυμος είπε...

μην φυγει ο Γιωργακης σας παρακαλω που θα παει η Ελλαδα μας.......

Το Προφίλ μας