Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Ανοικτή εκδήλωση του υποψηφίου Δήμαρχου Εορδαίας Λάζαρου Λωτίδη

Από το kozani.tv
Την πρώτη ανοικτή εκδήλωση ως υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Εορδαίας πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής ο Λάζαρος Λωτίδης. Το ιδιαίτερα μεγάλο αμφιθέατρο του ξενοδοχείου “ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ” ήταν ασφυκτικά γεμάτο καθώς η ανταπόκριση των πολιτών ήταν εντυπωσιακή και μάλιστα σε μια στιγμή που η προεκλογική δραστηριότητα ακόμα δεν έχει μπει σε ρυθμό. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ των άλλων οι βουλευτές του νομού καθώς και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιάννης Παπαιορδανίδης. 

Στην ομιλία του ο Λάζαρος Λωτίδης αφού ευχαρίστησε τους πολίτες για τη συμμετοχή τους, ζήτησε τη στήριξη τους στον αγώνα για τη διεκδίκηση του Δήμου Εορδαίας. Εμφανώς συγκινημένος, αναφέρθηκε στην πολιτική αλλά και ανθρώπινη σχέση του με τους πολίτες που όπως ανάφερε: «μένει ζωντανή στο πέρασμα των χρόνων».
Αναφερόμενος στις προοπτικές, τις δυνατότητες αλλά και τους τομείς που ο Δήμος Εορδαίας πρέπει να ιεραρχήσει και να δώσει άμεση προτεραιότητα μίλησε για την ενέργεια, το περιβάλλον, την απασχόληση, την κοινωνική αλληλεγγύη, την επιχειρηματικότητα. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην υπό κατασκευή γιγαντιαία μονάδα Φωτοβολταϊκών της ΔΕΗ προτείνοντας τη διασφάλιση από την πλευρά του Δήμου της στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων και την εξασφάλιση μελλοντικών θέσεων εργασίας. Μίλησε επίσης για τον πολιτισμό και την άμεση ανάγκη δημιουργίας θεατρικής σκηνής και στέγης, την ενίσχυση του τουρισμού και τη στήριξη της αγροτικής παραγωγής με νέα μέσα και σύγχρονες τεχνολογίες.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παρέστησαν λέει οι βουλευτές; Ο Κουκουλόπουλος και ο Βλατής ναί ήταν.

Ο Αθανασιάδης που ήταν; Ο κουμπάρος του ο Λεσγίδης που είναι και επικεφαλής της παράταξης στο Δήμο τώρα που ήταν;

Μήπως αυτοί το πάνε κατά Βρυζίδου μεριά;

Γιατί άλλο ψηφοδέλτιο από το χώρο του ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει και ούτε πρόκειται.

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν ήταν ο Αθανασιάδης και ο Λεσγίδης....
σημαίνει ότι ....
ΘΕΛΟΥΝ την ΑΝΑΠΤΥΞΗ και την ΠΡΟΟΔΟ του Δήμου.

Ανώνυμος είπε...

Το πιο σημαντικό είναι πως στην πλειοψηφία το ακροατήριο ηταν απλοί πολίτες που εμπιστεύονται τον Λωτίδη για δήμαρχο.

Ανώνυμος είπε...

6:08 μ.μ.
Πλάκα κάνεις........
ΟΥΤΕ για ΠΛΑΚΑ.....λέγονται ΑΥΤΑ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η εικόνα χίλιες λέξεις. Μπείτε στο youtube ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΩΤΙΔΗΣ και βγάλτε συμπεράσματα. Τουλάχιστον όσοι είναι από Εορδαία και γνωρίζουν πρόσωπα θα καταλάβουν.

Ανώνυμος είπε...

Τα συμπεράσματα....στις 7 Νοεμβρίου.....
Η Εορδαία γνωρίζει.......
ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ δεν χρειάζεται......

Το Προφίλ μας