Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Χωρίς τίτλο...


Την Δευτέρα 26/04/2010 είχε συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Σερβίων. Όπως ενημερώθηκα από δημοτικούς συμβούλους στο τέλος της συνεδρίασης όπου ουσιαστικά αρχίζει η αποχώρηση των συμβούλων ο κ. Δήμαρχος θεώρησε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να δώσει «αποστομωτική απάντηση» σε κάποιους που δημοσίευσαν, στα site όπως λέει, επικριτικά σχόλια για το Δήμο Σερβίων. Η απάντηση προφανώς αφορούσε δικό μου σχόλιο για την επίσκεψη στην πόλη της Κοζάνης αντιπροσωπείας, στην οποία συμμετείχε και ένας Σερβιώτης της διασποράς από την Ουγγαρία και την απουσία του Δήμου Σερβίων από την υποδοχή.  

Τι δήλωσε ο κ. Δήμαρχος; Δήλωσε ότι υποδέχτηκε μαζί με «άλλους συμβούλους», τα ονόματα των οποίων δεν αναφέρθηκαν, τον επισκέπτη και τον ξενάγησαν στα Κάστρα. Μάλιστα διαβεβαίωσε, για του λόγου το αληθές,  το Δημοτικό Συμβούλιο ότι ο μακρινός πατριώτης μας δάκρυσε από συγκίνηση.   

Από τους συμβούλους της αντιπολίτευσης (πιστεύω και η πλειοψηφία της συμπολίτευσης) ουδείς γνώριζε για κάποια επίσκεψη ενώ ο πρόεδρος των Μεσαιωνικών Κάστρων της Ελλάδας και δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του δημάρχου κ. Χρίστος Μπουχουράς εξέφρασε την πικρία του γιατί έγινε ξενάγηση ενός επίσημου καλεσμένου στα Κάστρα και ο ίδιος «δεν πήρε χαμπάρι» αφού δεν είχε καμιά ενημέρωση. Αυτά, φυσικά, ξεπεράστηκαν σαν ασήμαντες λεπτομέρειες χωρίς να δοθεί καμιά εξήγηση.

Επειδή τα αυτονόητα φαίνεται ότι δεν είναι πάντα αυτονόητα και υπάρχει χώρος για αμφιβολίες ξαναδιάβασα στο δελτίο τύπου την ημερομηνία επίσκεψης. Η επίσκεψη έγινε την Τετάρτη 16 Απριλίου στην Κοζάνη. Λογικό είναι στα Σέρβια, οι επισκέπτες, να ήρθαν την επομένη ημέρα δηλαδή στις 17 Απριλίου ή στις 18 Απριλίου. Ο κ. Δήμαρχος όμως βρισκόταν από τις 13 Απριλίου στο Νιουκάστλ της Αγγλίας με αντιπροσωπεία της ΤΕΔΚ και λόγω της ηφαιστειακής τέφρας καθυστέρησε και επέστρεψε στις 21 Απριλίου.

Τούτων δοθέντων προκύπτει το ερώτημα:

Πως είναι δυνατόν ο κ. δήμαρχος να είδε τους επισκέπτες και μάλιστα δακρύζοντες, αφού βρισκόταν εκτός Ελλάδος ; 

Η απάντηση στο ερώτημα είναι πολύ απλή. Ο κ Δήμαρχος δεν είδε κανέναν επισκέπτη από την Ουγγαρία για δύο  λόγους :

1.            Γιατί είναι αυταπόδεικτο ότι ο ίδιος δεν ήταν στα Σέρβια.

2.            Γιατί δεν ήρθαν επισκέπτες από την Ουγγαρία στα Σέρβια. Τα Σέρβια επισκέφθηκαν στα πλαίσια αμοιβαίων σχέσεων Βούλγαροι με ένα λεωφορείο.

Η επεξήγηση του δεύτερου λόγου δίνεται εκτός των άλλων και από τον λογαριασμό. Ο κ. Δήμαρχος ζήτησε από το Δημοτικό Συμβούλιο να ψηφίσει (ψηφίστηκε) έξοδα  γεύματος φιλοξενίας που εκτιμήθηκαν στα 500 ή 700 €.
Προφανώς 700 € δεν μπορούσε να καταναλώσει σε φαγητό μια αντιπροσωπεία τριών ατόμων από την Ουγγαρία. Ένα λεωφορείο όμως από την Βουλγαρία μπορεί.



Σέρβια 27/04/2010 

Λαζαριώτης Νίκος

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμφανής και επι..Ματαίω,η προσπάθεια του...''Εν Παρόδω Χρόνω'' εμφανιζόμενου, δια την δημιουργίαν εντυπώσεων και δια να αποδείξει, για ακόμα μίαν φοράν οτι είναι...Βασιλικώτερος του...Βασιλέως!!!
Η καθημερινήν του αγωνία, για να βρίσκεται εις την δημοσιότηταν και στην απόσπασιν μερικών θετικών σχολίων, του εν Παρόδω Χρόνω...εμφανιζόμενου είναι..τεραστία!!!
Προφανώς έχει την εντύπωσιν, οτι είναι γνώστης όλων των θεμάτων και ασκεί ανούσιαν κριτικήν πρός πάσαν κατεύθυνσιν, με άκραν υποκριτικότηταν, μη σεβόμενος κάν τα θεσμικά διοικούντα πρόσωπα, επι των οποίων ασκεί κριτικήν...άνευ ουσίας και νοήματος!!!
Το αυτονόητον είναι ένα..
Ο εν Παρόδω Χρόνω...εμφανιζόμενος ως Βασιλικότερος του Βασιλέως, ενδιαφέρεται να είναι δημόσιον πρόσωπον και μαζί του να ασχολείται η κοινή γνώμη της περιοχής!
Δεν έχει αντιληφθεί οτι κατ' ουσίαν, ουδείς δίδει σημασίαν εις τας...ΑμπελοΦιλοσοφίας του!!!

Ανώνυμος είπε...

Βάλτε το σχόλιον για τον Εν Παρόδω Χρόνω.
Γιατί το κόψατε Κύριοι;
Αυτή είναι η Δημοκρατία, την οποία επαγγέλεσθε;
Να καταχωρηθεί

ai-vreS είπε...

Θα ξαναβάλουμε ποσόστωση, μάλλον....

Ένας Δημοτικός Σύμβουλος είπε...

Απ' ότι φαίνεται Η Δημοτική Αρχή στα Σέρβια έχει ανάγει το Ψέμα σε Επιστήμη.
Μπέρδεψαν τους Βούλγαρους με τους Ούγγρους. Και μάλιστα είδαν τον Σερβιώτικης καταγωγής, εξ Ουγγαρίας ορμώμενο, το γένος Παπαδήμα να “δακρύζει από συγκίνηση”. Τι άλλο να πει κανείς ;
Περιμένουμε μια απάντηση Επώνυμα από τον Μορφωτικό Όμιλο Σερβίων για το θέμα.
Για να καταλάβουμε και εμείς οι αδαείς ποιος κοροϊδεύει ποιόν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ανώνυμος είπε...

Ειναι τοσο ηλιθιοι που δεν ξεχωριζουν τους Βουλγαρους απο τους Ουγγρους. Να τουσ χαιρομαστε.

Ανώνυμος είπε...

Απο χρόνια το λέω ο Δήμαρχος ειναι ο μεγαλύτερος ψεύτης που ανέδειξε όλα τα χρόνια αυτή η πόλη΄. Δυστοιχώς υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που προσπαθουν να τον δικαιολογήσουν. Κυριε ΛΑΖΑΡΙΩΤΗ συνχαριτήρια αν είχε λίγι τσίπα ο κ Δήμαρχος έπρεπε πουλάχιστον να ζητήσει συγκνώμη απο το λαό αλλά και το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ που το κορόιδεψε.Αλήθεια η πρόεδρος του ΜΟΣ τι λέει για όλα αυτά . Ηρθαν και δεν την ενημέρωσαν.

Ανώνυμος είπε...

KaΑΤΆ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΑ ΌΠΩς ΔΙΈΡΡΕΥΣΕ απο το περοβάλον του Κ Δημάρχου κατα την ε΄πισκεψη στο χώρο της Καστροπολητείας και ενά πλησίαζαν στο μαρμαρομένο Βασιλειά έγινε θαυμα .Ο μαρμαρομένος βασιλειάς με το άλογό του τρόμαξε και προσπάθησε να πηδείξει το φαράγκι, δεν τα κατάφερε έπεσε μέσα στο φαράγγι και κλαμα ο κοκολιος....

Το Προφίλ μας