Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

KEK Δήμου Κοζάνης: Κύκλοι εκμάθησης και πιστοποίησης πληροφορικής

Το ΚΕΚ Δήμου Κοζάνης, σε συνεργασία με το Ελληνικό Δίκτυο Επαγγελματιών Πληροφορικής, στο πλαίσιο του προγράμματος «Απεριόριστες Δυνατότητες» της Microsoft(Unlimited Potential), διοργανώνει κύκλους εκμάθησης και πιστοποίησης σε βασικές δεξιότητες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σύμφωνα με το πρότυπο ECDL. 
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε: 
· Άνεργους/ες και μακροχρόνια άνεργους/ες, με προτεραιότητα σε άνεργες γυναίκες που ταυτόχρονα είναι αρχηγοί μονογονεϊκών οικογενειών ή μητέρες πολύτεκνων οικογενειών · Μετανάστες, Πρόσφυγες, Αιτούντες άσυλο 
Στόχος του προγράμματος είναι να αποκτήσουν οι επωφελούμενοι δεξιότητες που θα ενισχύσουν τη θέση τους στην αγορά εργασίας και συμβάλλουν στην ομαλή ένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο. Όσοι υποψήφιοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν ένα από τα παραπάνω τμήματα, παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής και να την καταθέσουν μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο ΚΕΚ του Δήμου Κοζάνης, Αργυροκάστρου 13, 50100, Κοζάνη ή στο ΕΔΕΠ, Κοραή 3, Τ.Κ. 10564, Αθήνα υπόψη του κου Μ. Λαμπόβα . 
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων την Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας