Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Ψωμιάδης: Είστε μια τρίχα από τ' αρχ... του αδελφού μου !!!

Ξεπέρασε για μια ακόμη φορά τα όρια ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του νομαρχιακού συμβουλίου επιτέθηκε αρχικά φραστικά και μετά προπηλάκισε (τον έπιασε από το γιακά) νομαρχιακό σύμβουλο της παράταξης του (ο οποίος λόγω χρόνιων καρδιακών προβλημάτων νοσηλεύεται προληπτικά στο νοσοκομείο «Παπανικολάου») και όταν οι υπόλοιποι σύμβουλοι επιχείρησαν να μπουν στη μέση τους είπε χαρακτηριστικά: «σας βαρέθηκα εφτά χρόνια. Είστε μ…..Να πάτε να γ….ειστε μια τρίχα από τ' αρ.....του αδελφού μου»!!! 
΄Μάλιστα, όταν του είπαν ότι ο συγκεκριμέενος σύμβουλος ήταν της ΝΔ, σε έξαλλη κατάσταση φώναζε: "Ποια ΝΔ; Εγώ κάνω κουμάντο εδώ μέσα"!! Το περιστατικό ξεκίνησε όταν ο νομαρχιακός σύμβουλος και πρώην αντινομάρχης του Π. Ψωμιάδη την περίοδο 2002-2006, Γιάννης Μπίκος αναφέρθηκε στα αθλητικά έργα που γίνονται με απευθείας αναθέσεις από τον αδελφό του, εντεταλμένο σύμβουλο της νομαρχίας σε θέματα τεχνικών υπηρεσιών, Διονύση Ψωμιάδη (τα λεγόμενα 45αρια, καθώς το κόστος τους δεν ξεπερνά τα 45.000, άρα επιτρέπονται οι απευθείας αναθέσεις), για ορισμένα από τα οποία μάλιστα, έχει επιληφθεί αρμόδιος εισαγγελέας. «Είστε ο καταστροφέας του αθλητισμού στη Θεσσαλονίκη», φέρεται ότι είπε ο κ. Μπίκος στον Δ. Ψωμιάδη με αποτέλεσμα να παρέμβει…δυναμικά ο αδελφός του ο Ζορό…. 
Οικολόγοι: φτάνει πια!  
Σε ανακοίνωσή τους οι νομαρχιακές σύμβουλοι της παράταξης "Οικολογία Αλληλεγγύη" Δ. Γωγάκου και Ε. Ζώτου, καταγγέλουν την επίθεση Ψωμιάδη και ζητάνε να σταματήσει πλέον η απαξίωση των θεσμών: "όποιος ήταν σήμερα στη συνεδρίαση του νομαρχιακού συμβουλίου θα διαπίστωνε ότι η πραγματικότητα απέχει παρασάγγας από την ευαισθησία μας. Είμαστε μέλη σε ένα νομαρχιακό συμβούλιο στο οποίο η κριτική, η κατάθεση απόψεων και προτάσεων εκλαμβάνεται σαν επίθεση και στην συγκεκριμένη περίπτωση ο νομάρχης ανέλαβε να επιλύσει τα προβλήματα με αυτοδικία, ύβρεις και επιθέσεις κατά νομαρχιακών συμβούλων. Καταδικάζουμε τους τραμπουκισμούς και τις επιθέσεις, γιατί αν μη τι άλλο δείχνουν έλλειψη επιχειρημάτων, πολιτικού πολιτισμού και αλληλοσεβασμού. Αυτή η κατάσταση είναι απαράδεκτη. Όσοι ασκούν εξουσία πρέπει να είναι έτοιμοι και για καλοπροαίρετη κριτική και για κακοπροαίρετη. Για τη δεύτερη υπάρχει ο ποινικός κώδικας. Ο κ. Ψωμιάδης εάν δεν μπορεί να ανέχεται την κριτική, ας παραιτηθεί! Φτάνει πιά!", τονίζουν οι δύο ν.σ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

aivreS
Δημοσίευσε και ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ,
στο γκρίζο τοπίο της επικαιρότητας,
για την
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ με ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ
που

αφορά σε 800 περίπου τρόφιμους ορφανοτροφείων του ν. 3491/2006 (ΦΕΚ 207/Α΄/2.10.2006), άρθρ 10.
------------------------------------------

http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=6398

Η πρώτη προκήρυξη που θα προωθήσει η ανεξάρτητη αρχή, μετά την «αλλαγή πλεύσης» του υπουργείου Εσωτερικών, αφορά σε 800 περίπου τρόφιμους ορφανοτροφείων, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει «βροχή αιτημάτων» και από άλλους, αφού πρώτα εξασφαλίσουν το «πράσινο φως» από την Τριμελή Επιτροπή υπουργών. Με τον τρόπο αυτό, θα επιχειρήσει το υπουργείο να ελέγξει τις πολυάριθμες αιτήσεις, ώστε να επιλέξει τελικά μόνο εκείνες που ανταποκρίνονται σε πραγματικές ανάγκες.

Ανώνυμος είπε...

εισαι μεγαλος καραγκιοζεις ψωμιαδι. για την φυλακη και στα καταναγκαστικα εισαι.
ΠΑΝΤΖΟΥΡΗΣ ΘΩΜΑΣ ΑΠΟ ΚΟΖΑΝΗ. Σε φτηνω καταμουτρα γελιε

Το Προφίλ μας