Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Σύσκεψη φορέων στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης για την ανεργία

Συνάδελφοι,
Το Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, θα πραγματοποιήσει σύσκεψη φορέων την Πέμπτη 29-04-2010 και ώρα 11.00π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του. Το θέμα της σύσκεψης θα είναι η ανεργία στο Νομό μας. 
Είναι γνωστό ότι ο Νομός Κοζάνης, ο οποίος υπάγεται στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα σχετικά με την ανεργία και την ανάπτυξη της περιοχής. Σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία που έχουμε, αποδεικνύεται ότι η ανεργία έχει «χτυπήσει κόκκινο», με ιδιαίτερα έντονο πρόβλημα στους νέους και τις γυναίκες. Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνει στο νομό Κοζάνης το πρόβλημα της ανεργίας, καθώς κατατάσσεται πανελλαδικά στις πρώτες θέσεις των νομών που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα. 
Ο νομός τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε οικονομική ύφεση, Προβλήματα όπως η δραστική μείωση της απασχόλησης, κύμα απολύσεων και δυσάρεστα φαινόμενα, όπως η μαύρη εργασία, αντιμετωπίζει ο νομός Κοζάνης. ΟΙ απόψεις και οι προτάσεις που θα κατατεθούν στη συγκεκριμένη σύσκεψη, θα σταλούν στον Διοικητή του Ο.Α.Ε.Δ, για την επίτευξη ολοκληρωμένης παρέμβασης στο Νομό μας, με απώτερο σκοπό,την ενίσχυση της απασχόλησης, την ανάπτυξη της περιοχής και την τόνωση της οικονομίας. 
ΚΟΖΑΝΗ 22-04-2010 
Προς : Μέλη Δ.Σ. Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης 
 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
Καλείστε να παρευρεθείτε την Τετάρτη 28 Απριλίου 2010 και ώρα 19:00 στο Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 
1o Ενημέρωση 
2o Απεργιακή Συγκέντρωση 1η Μάη 2010 
3ο Διάφορα
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΣ 
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας