Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Νικητής η ΠΑΣΚ Διπλωματούχων Μηχανικών στο ΤΕΕ

Η ΠΑΣΚ Διπλωματούχων Μηχανικών αναδείχτηκε πρώτη παράταξη στην εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος στο Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας για την ανάδειξη της Αντιπροσωπείας του Τμήματος, με ποσοστό που αγγίζει το 45%. 
Δεύτερη παράταξη αναδείχτηκαν οι Ενεργοί Μηχανικοί Δυτικής Μακεδονίας με ποσοστό 29,85% και τρίτη η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών με ποσοστό 19,75%. Με 2,95% περίπου η Πανεπιστημονική ήρθε τέταρτη δύναμη και με περίπου 2,45% οι Μηχανικοί της Εκπαίδευσης. 
Επίσης η ΠΑΣΚ αναδείχτηκε πρώτη δύναμη και στην κάλπη για την ανάδειξη της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ. Πιο συγκεκριμένα τα προσωρινά αποτελέσματα των εκλογών στο ΤΕΕ έχουν ως εξής: 

Συνολικά Δυτικής Μακεδονίας
Ψήφοι
%
Έδρες
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (Δ.Κ.Μ.)
249
19,75
10
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
37
2,95
1
ΕΝΕΡΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
376
29,85
15
ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
31
2,45
1
ΠΑΣΚ ΔΜ – ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
567
45
22

1260
100
49





Πηγή: ΕΡΑ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Einai dynaton, thn Paraskevh na mas vazoun sto DNT kai thn Kyriakh na vgazoun proth thn PASK???
Eleos...

Ανώνυμος είπε...

Ο μαυροματίδης παιδιά είναι υπόθεση τελικα

Ανώνυμος είπε...

ALLO DNT KAI ALLO OI EKLOGES TOY TEE

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στούς επιστήμονες τών μηχανικών πού επέλεξαν τό ΠΑΣΟΚ σάν πρώτη δύναμη στίς εκλογές ενα νά ξέρουν οτι καί η αχυρώνα θά καή αλλά καί ποντίκια δέν θά μείνουν

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο ΤΕΕ,που εκπροσωπεί το 1/3 των μηχανικών και αποφασίζει για όλους,για το ποιοι θα δουλεύουν ποιοι θα γίνονται delivery boys με πτυχία μηχανικών ΤΕΙ.
Από τις πιο σιχαμερές συντεχνίες..

Ανώνυμος είπε...

Αποφασίζει για όλους απο τη στιγμή που δεν έρχονται να ψηφίσουν. Όσο για την ΠΑΣΚ και τον επικεφαλή της παράταξης βλέπω καταστάσεις βγαλμένες από τα παλιά. Κομματοκρατία, νεποτισμός και παρασκήνιο. Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για το το νέο πρόεδρο αλλά μια η πρώτη εντύπωση που μου δόθηκε στην ημέρα τν εκλογών είναι από απογοητευτική μέχρι και εμετική.

Ανώνυμος είπε...

An den xereis file gia ton anthropo kalytera min milas, ektithesai

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΕΛΑΙΟ! Από το χώρο που προέρχεται και ο τρόπος που αναδείχθηκε μου φτάνουν να βγάλω κάποια αρχικά συμπεράσματα. Ο χρόνος θα δείξει. Αλλά τώρα άνθρωποι που δεν άσκησαν το επάγγελμα στο βάθος και την ουσία τη λέξης μηχανικός θέλουν να ηγηθουν σε ένα τεχνοκρατικό επιμελητήριο. Μια ζωή συνδικαλιστές και δορυφόροι αυτής της χαβούζας που λέγεται ΔΕΗ.

Το Προφίλ μας