Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Κέντρο παγκόσμιας ιατρικής (!!!) στο Βελβεντό εξήγγειλε ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού στη χθεσινή βράβευση του Χαρ. Μπουντούλα από το Περιφερειακό Συμβούλιο (video)

Σε τιμητική συνεδρίαση βραβεύτηκε χθες Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016 -και καλώς- από το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας ο καθηγητής Παθολογίας, Καρδιολογίας και Φαρμακευτικής Δρ. Χαρίσιος Μπουντούλας για την προσφορά του στην Ιατρική.

Στη διάρκεια της βράβευσης του συνδημότη μας καθηγητή, πήρε το λόγο και ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού κ. Αθ. Κοσματόπουλος για ένα σύντομο χαιρετισμό. 

Αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου για το χρόνο, ο κ. Δήμαρχος εξιστόρησε τη γνωριμία του με το τιμώμενο πρόσωπο και προς μεγάλη μας έκπληξη εξήγγειλε: 
"... και το σπίτι του Ιπποκράτη, θα βοηθήσει και ο Χάρης σ' αυτό, θα το κάνουμε ένα Μουσείο Ιατρικής και τη γενέτειρά του θα την κάνουμε ένα κέντρο παγκόσμιας ιατρικής"!Δείτε το βίντεο (η αντίδραση του Περιφερειάρχη είναι "όλα τα λεφτά" !!):






Μετά το θεματικό πάρκο για την αρχαία Ελλάδα με τους κίονες, μετά το καράβι του Ήλιου που θα κάνει βόλτα τους τουρίστες στη λίμνη και το υποβρύχιο ενυδρείο με τους επισκέπτες που θα βλέπουν τα κήτη στη λίμνη, η περιοχή μας θα αποκτήσει και κέντρο παγκόσμιας ιατρικής! Αναμένουμε με αγωνία... 

Το βίντεο είναι απόσπασμα από τη ζωντανή μετάδοση του Περιφερειακού Συμβουλίου και μπορείτε να το βρείτε στο κανάλι της περιφέρειας  εδώ 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχα καλό.
Ας απογειώσει πρώτα το Βιολογικό Νεράιδας που ρυπαίνει την λίμνη εδώ και δυο χρόνια και μετά βλέπουμε για τ' άλλα.
Ανίκανοι! !!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

arxise to paralirima ox pali

Ανώνυμος είπε...

o karypidhs me to akoyei to KOYFO kryvei to proswpo toy gia na mhn fanei h ekfrash toy! xaxaxaxa~

Ανώνυμος είπε...

Καιρό είχες να πεις κάτι για να γελασουμε. Να σαι καλά. Μου εφτιαξες την ημέρα. Να βγαίνεις πιο συχνά για δηλώσεις και μάλιστα στα κανάλια εθνικής εμβέλειας. Ξέρεις τώρα με την κρίση γελά και ο οποίος πικραμένος μαζί σου!

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς διαλυθήκαμεν. Αφού θα γίνουμε και κέντρο της σημαντικότερης ίσως επιστήμης, είναι καιρός και η επιστήμη της αυτοδιοίκησης να σηκώσει τα χέρια ψηλά.
Αντί να ασχοληθεί με κάνα καθημερινό πρόβλημα του Δήμου και των πολιτών, εξαγγέλει πλάνα με ανύπαρκτη υποδομή και προεργασία. Αλλά ξέχασα η προετοιμασία γίνεται στα καφέ της Κοζάνης και ενίοτε και του Βαθυλάκου τις απογευματινές ώρες.
Τι να πεις η "απογείωση" είναι ανίατη....

Ανώνυμος είπε...

Παγκόσμιο κέντρο ξεμωράματος και καραγκιόζη θα πρέπει να κάνουμε με σήμα το σφυρί (του σκατοθαμμένου Παττακού)

Ανώνυμος είπε...

Δ Ε Σ Τ Ε Τ Ο Ν .

Ανώνυμος είπε...

τα χιλιαδες ευρω που χρωσταει ο δημαρχος στο νερο τι έγιναν? αν δεν τα πληρωσει πρεπει να φυγει από δημαρχος επιτέλους. ή προσπαθει να καλύψει το ρολοι? ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΡΑΣΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

πωπωπωπω.....και το μυαλό σου είναι θολό και το δικό της πιο λειψό. Σας εθολώσαν τα λεφτά, γεια σου Φανφάρα φαφλατά.

Το Προφίλ μας