Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Φανατικός…Συριζαίος ο περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας Θόδωρος Καρυπίδης-Στην πρώτη σειρά του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ (video)

Από το kozanimedia.gr
Μπορεί τις τελευταίες εβδομάδες, πιεζόμενος από περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του, αλλά και από το μείζον ζήτημα της ένταξης της ΔΕΗ στο Υπερταμείο, να επιχειρεί να δείξει στην κοινή γνώμη της Δυτικής Μακεδονίας πως κρατά αποστάσεις από την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ, όμως οι πράξεις και οι κινήσεις του περιφερειάρχη Θόδωρου Καρυπίδη αποδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο!
Έτσι, απόψε το βράδυ τον είδαμε στην πρώτη σειρά των καθισμάτων στην πανηγυρική έναρξη του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας, μάλιστα, θερμούς εναγκαλισμούς με κυβερνητικά και κομματικά στεέχη και, φυσικά, και με τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα!

1 σχόλιο:

NEWS BURN είπε...

Έπρεπε να πάρεις Θεόδωρε και τους κουμπάρους σου, θα μου πεις τώρα είναι άλλων πιστεύω και μάλιστα θα τους έλεγα και ιδεολόγους,πιστεύουν στης ιδέες τους και μάλιστα είναι προσηλωμένοι ανιδιοτελώς σε ανώτερες αρχές και αξίες.
Αλλα για μια πρώτη θέση και λίγο προβολή ε!!!! ,και..... ας αναταράξουμε και λίγο τα νερά έχουμε καιρό να δούμε ΘΕΌΔΩΡΕ αυτά τα φτηνά σόου εδώ στον δήμο μας και να ακούσουμε τα συνηθισμένα ονόματα των παιδιών, Κουμπάρων (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΊ ΠΑΤΕΡΕΣ) Πλησιάζουν εκείνες η μέρες που θα μας ψάχνετε στα σπιτια...... και στα χωριά στα καφενεία, για λιγους σταυρούς ..... λείπαμε.

Το Προφίλ μας