Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Χουντικός Δήμαρχος στα Σέρβια;

Με έκπληξη είδαμε τις επιλογές που "αρέσουν" στο Δήμαρχο Σερβίων - Βελβεντού κ. Αθ. Κοσματόπουλο σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Στο facebook λοιπόν, είδαμε τον κ. Δήμαρχο να έχει πατήσει "Μου αρέσει" ή αλλιώς like σε αναρτήσεις που υμνούν το χουντικό Στ. Παττακό!
Στην πρώτη περίπτωση έχει πατήσει like στην είδηση του θανάτου του Παττακού με τίτλο: "Στρατηγός Παττακός νεκρός! Στρατηγός Παττακός Ελεύθερος!" Το άρθρο χαρακτηρίζει το Στ. Παττακό μεγάλο επαναστάτη, μεγάλο Έλληνα και τη δίκη στην οποία καταδικάστηκε ως παράνομη, αντισυνταγματική και παρωδία  (!!!)

Στη δεύτερη περίπτωση ο κ. Δήμαρχος έχει πατήσει Like σε ανάρτηση από το makeleio.gr που αναδημοσιεύει διαδικτυακός του φίλος με το σχόλιο  Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΥΣΤΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΝ... ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ..

Δείτε τα στιγμιότυπα οθόνης με τα Likes του Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού:


Τον "τοίχο" του συγκεκριμένου διαδικτυακού φίλου του Δημάρχου κοσμούν και άλλα ωραία: όπως το σύνθημα Ζήτω η 21η Απριλίου, αναδημοσιεύσεις φωτογραφιών του χρήστη 21η Απριλίου 1967, αναρτήσεις από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής...


 Σχόλιο ai-vreS: Δήμαρχε, τα Δημοκρατικά Σέρβια περιμένουν εξηγήσεις για τις επιλογές σου


33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ αυτό που γνωρίζω είναι ότι την σελίδα την χειρίζεται ο πρόσφατα προσληφθείς Δημοσιογράφος από τον φτούσου Μασκαρά, φυσικά αν δούμε αυτά που λέει και κάνει ο Δήμαρχος,δεν απέχουν από χουντικές συμπεριφορές

xxguestxx είπε...

Απο τον Σωρρα στον Πατακο, πρεπει να παραδεχτουμε οτι οι προτιμησεις του ”δημαρχευων” βελτιωνονται

Ανώνυμος είπε...

οι πνευματικοί άνθρωποι αυτού του τόπου πάλι τηρούν σιγή προσδοκούν φαίνεται αναγνωρισημοτητα δίπλα σ αυτόν τον μεγάλο πολιτικό άντρα

Ανώνυμος είπε...

Ας πρόσεχαν οι Αριστεροί και οι Συριζαίοι που τον ψήφισαν στο 2ο γύρο....

Ανώνυμος είπε...

πολυδευκη ουου ο παττακοσ σε γυρευει. γεια σου λιακο αριστερε δες το δημιουργημα σου

Ο μεσος δημοτης είπε...

Με τους δυο κυριους "εξωκοινοβουλευτικους" συνεργατες που εχει ο Δημαρχος, μην περιμενεται τιποτα καλυτερο. Αυτοι μονο καταστροφικες κινησεις και προτεραιοτητες εχουν. Η κατρακυλα θα ειναι συνεχομενη και επιταχυνομενη. Πρεπει ολοι οι υπολοιποι με μπροσταρηδες τους αρχηγους των παραταξεων κατι να κανουν. Αλλιως σε ενα εναμιση χρονο ο Δημος θα εχει "χασει" και την επομενη θητεια. Ο ανθρωπος ειναι σκετη καταστροφη. Και αυτοι που εστω και αργα το καταλαβαν και απομακρυνθηκαν, να προσπαθησουν υπευθυνα μαζι με την υπολοιπη αντιπολιτευση. Αλλιως το 2019 θα ειναι πολυ αργα για ολο το Δημο.
Επιτελους καντε αυτο που δεν γινεται στη χωρα. Καθιστε σ' ενα στρογγυλο τραπεζι και συνεννοηθειτε χωρις την "ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ", με στοχο να χασουμε οσο λιγοτερο γινεται απο αυτον τον Δημαρχευων.

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΣΤ ΦΑΣΙΣΤΑΡΑ.ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΦΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

αφού φέρεται φασιστικά και είναι αποφασίζομεν και διατάσσομεν τι περιμένεις δέστεεεεε τον βρε είναι επικίνδυνοςςςςς

Ανώνυμος είπε...

όλα τα κακά επάνω του τα έχει αυτός ο άνθρωπος

Ανώνυμος είπε...

Η πλάκα είναι ότι τα ήξερε αλλά τον αγκάλιασε ο Ζήνος ο κομμουνιστής. Άντε Ζήνο κάνε καμιά δήλωση τώρα που τα βλέπεις όλα αυτά.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Εαν ο Λιάκος μπορούσε να μανιπουλαρει τις εκλογές θα έβγαινε δήμαρχος! Ουτε 10% δεν πήρε ρε καημενοι. Ο άλλος λέει να μιλήσουν οι πνευματικοί άνθρωποι των Σερβίων λες και έχουμε κανέναν.
Αλλά ειλικρινά έχετε εκπλήξεις; παλιότερα Βάιχς μπει οτι εαν η χα δεν έκανε αυτά που κανει δηλαδή τις δολοφονίες θα κυβερνουσε

Χάρης είπε...

Να τον γνωρίσουμε στον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου(αν δεν είναι ήδη κολλητοί)να κάνουν παρέα...Τέτοια ντροπή για τον δήμο που ανήκω είχα χρόνια να νιώσω...!

Ανώνυμος είπε...

12:59. Δεν χρειάζεται να μανιπουλάρει τις εκλογές …λίγες ψήφοι αρκούν …. Δες π.χ τι έγινε στο Φρούριο και την Ελάτη … Δεν θέλει και πολύ μυαλό !!!

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς επειδή πήρε μόνο 10%, οι ψήφοι αυτοί που ουσιαστικά ήταν οι ψήφοι των 70 υποψηφίων (70*20=1400 ψήφοι), αποτέλεσαν ισχυρό μπλόκ απέναντι στον Κωνσταντόπουλο. Δείτε τι έγινε την δεύτερη Κυριακή στην Ελάτη, Φρούριο, Μικρόβαλτο, Τριγωνικό, Τρανόβαλτο, Νεράιδα κλπ., που σε ποσοστό 80-90% πήγαν στον Κοσματόπουλο.

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν είναι κρίμα που τα περισσότερα σχόλια ασχολούνται με την ανάρτηση με παραπολιτικό πνεύμα. Εδώ έχουμε τον Δήμαρχο Σερβίων υμνητή της χούντας και ασχολούμαστε με προσωπικές έχθρες (γνωστό φαινόμενο). Εάν η κατακραυγή δεν είναι ΓΕΝΙΚΗ προς τον χουντικό γρεβενιώτη είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

γιατί δεν βλέπετε ότι ο Κωσταντόπουλος τρόμαξε τόσο τους δημότες (τον εγκετέλειψαν και αυτοί που τον ψήφισαν στον πρώτο γύρο) που πήγαν και ψήφισαν τον ανεκδιήγητο για να γλυτώσουν από αυτόν.

Ανώνυμος είπε...

ASXOLHSTE OLOI ME THN PROSOPIKH EPILOGH TOY DHMARXOY AN EINAI NOSTALGOS THW XOYNTAS....POTE EIXAME XOYNTA TOTE POY BOH8OYSAN TON KA8E FTOXO NA FTIAKSEI ENA SPITI NA BALEI TA PAIDIA TOY MESA H TORA POY H ARISTERH KYBERNHSH TA PAIRNEI KAI TA DINEI STOYS TRAPEZITES.....AISXOS.... OPOIOS PISTEBEI STO PATRIS 8RHSKEIA OIKOGENEIA EINAI FASISTAS KAI OPOIOS TA KATAPATEI AYTA EINAI PROODEFTIKOS DHMOKRATHS.....ZHTO O FASISMOS THS ARISTERAS KAI THS PROODOY

Ανώνυμος είπε...

Ρε κωσταντοπουλε στις εκλογες ετρεχες μονοσου και βγήκες δεύτερος , δεν ντρεπεσε να ασχολεισε παλι με το Δημαρχειο και λες οτι θα βαλεις για υποψηφιος Δημαρχος π[οιος κόσμο θα βρεις για υποψηφίοιυς Συμβούλους το παιχνίδι το εχασες με την αλλαζονεία και με τα κομπλεξ που εχεις δεν κανεις για αυτό το αθλημα αραξε γιατι τωρα θα σε κράζουν και οι ανθρωποι που σε ειχαν υποστηρίξει

Ανώνυμος είπε...

ρε φιλε 3.57 πολυ κολλημα εχεις με τον κωνσταντοπουλο ο οποιος ειναι κυριος με Κ ΚΕΦΑΛΑΙΟ μην τρελαινεσαι ηρεμησε

Ανώνυμος είπε...

min asxoliste me ton moro ;;; auton ton jerome exei to akatalogisto tohema einai me to didimo tis katastrofis ti kanoyme an pesoyme mono sta xeria toys;;;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Η πλάκα είναι να παραιτηθεί ο Δήμαρχος και να γίνει δήμαρχος αυτός που θα τον αντικαταστήσει στο ΔΣ.Ολοι φαντάζονται τότε τι έχει να γίνει στο Δημαρχείο!!!!!!!!!!!!!!!Ωρε γλέντια που έλεγε και ο Καραγκιόζης!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

8.45 AN ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ Κ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΤΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΑΣΤΑ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ο σταυρακης ειναι αναπληρωτης και οχι ο ζυγουρης

Ανώνυμος είπε...

Είτε αρέσει είτε όχι ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΌΠΟΥΛΟΣ ήταν και είναι κύριος με Κ κεφάλαιο.

Ανώνυμος είπε...

Υπομονή αλλά τρεις χρονια και θα έχουμε πάλι δήμαρχο με αξιοπρέπεια και σεβασμό και αυτός δεν άλλος από τον κύριο κωνσταντοπουλο

Ανώνυμος είπε...

Μόνο που σε λιγότερο από τρία χρόνια (στο μισό) η κατάσταση θα είναι αναστρέψιμη μόνο μετά από 5-8 χρόνια έτσι όπως ενεργεί στο δήμο υπό τις "οδηγίες" (που δεν δίνει) του δημάρχου η εναπομείνασα ομάδα του που θα συνεχίσει να φυλλοροεί. Κάτι πρέπει να γίνει και μάλιστα εντός του τετραμήνου.

Ανώνυμος είπε...

11.16 ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ. ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΥ ΑΡΕΡΦΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ - ΜΗΤΕΡΟΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

toylaniston grafete malakies alla anonima grafte me to onoma ama iste arseniki

Ανώνυμος είπε...

Εχουν μαθει ολοι στο ψεμα για μια θεση αναξιοπρεπει. Ποτε δεν θα θελα μια τετοια θεση .εκει για να σε πρεπει να σε κυριος και αυτο δεν υπαρχει πια .τους εχουν χαλασει τα λεφτα η ηταν ηδη χαλασμενοι απο πριν.ρε αλητες μαζεψτε τα σκυλια θα φανε ανθρωπους.

Το Προφίλ μας