Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Τα λύματα της Νεράιδας καταλήγουν στη λίμνη! Έχει σταματήσει ο βιολογικός καθαρισμός της Νεράιδας! Πλήρης η αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής! Καμία ευαισθησία από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων με καταγωγή από τη Νεράιδα Στ. Παπαδόπουλο!

από το Kozan.gr
Ρεπορτάζ Απόστολος Γαϊτάνης 
Βίντεο από το δελτίο του Flash
Δε λειτουργεί ο βιολογικός καθαρισμός στη Νεράϊδα.
Τι λένε για το θέμα ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νεράιδας, ο Πρόεδρος των αλιέων και ο Αντιδήμαρχος Τεχν. Υπηρεσιών του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού


Ρεπορτάζ της τηλεόρασης FLASH
Δείτε το βίντεο:

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ντροπη δημαρχε και μασκαρα

Ανώνυμος είπε...

Μασκαρά πόσο ψεύτης είσαι;
Εχει δυο χρόνια να δουλέψει ο Βιολογικός, τι έκανες;
Οσο και να μην θέλεις, ο Πρόεδρος θα το βάλει σε λειτουργία.
Μπράβο Πρόεδρε της Νεράιδας σε παραδέχομαι

Ανώνυμος είπε...

k.alvane ayta na vlepis ke oxi an kei i ftoxologia ligo ligniti.krima ise ke serviotis.

Ανώνυμος είπε...

Ψωφιοι για εντυπώσεις είστε. Μολισ βγήκε αντιδήμαρχος ι σταυρος θυμηθηκατε τον βιολογικό. Που εισασταν το προηγούμενο διάστημα ? Στα κανάλια δεν σας είδαμε βαιζογλου και κουρτιδη. Πάντως το παράνομο ψάρεμα ο κ.κουρτιδης που συμβαίνει καθημερινά και από πολύ κόσμο δεν βλέπουμε να το αντιμετωπίζει. Ούτε στα κανάλια βγήκε να το κοινοποιήσει. Τελικά ποιοι είναι οι μασκαραδες ? Και τα χρόνια που δεν λειτουργούσε ο βιολογικός ξενοφων που πήγαιναν τα λύματα ? Τωρα τα θυμήθηκε ξαφνικά? Όταν χαλούσε ο βιολογικός οως χαλούσε μας είπες ? Ποιος τον λειτουργούσε? Και τι έκανε λάθος ?

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα του βιολογικού είναι ακραία σημαντικό και επιβαλεται η άμεση λύση του ετσι? Εξυπακούεται. Σε 2 3 χρονάκια ακόμα θα είναι έτοιμο. Άλλωστε η δημοτικη αρχή δινει αμέσως λύσεις σε όλα τα προβλήματα με τα ικανά και αξιόλογα στελέχη του. Αστραπιαία. Μην ανησυχείτε, ο δήμος είναι έτοιμος να απογειωθεί και ο κόσμος θα χορτάσει ψωμί

Ανώνυμος είπε...

Βρε παπάρα φταίει ο Πρόεδρος που μίλησε ή εσύ που δυο χρόνια τώρα δεν έμαθες που βρίσκεται ο Βιολογικός, άντε καλά ο Βιολογικός τις λακκούβες μπροστά στα μαγαζιά ούτε αυτές τις είδες και ακόμη περισσότερο, τι έκανες για την Νεράιδα που λες στο Βίντεο ότι είσαι από εκεί.
Πόσο Μασκαράς είσαι, Δήμαρχε το θυμάσαι;

Ανώνυμος είπε...

ρε Σταυράκι μια φορά πες αληθεια και ας παίσει κάτω το μόνο που ξερεις είναι να βγάζεις το μίσος σου στο πρόεδρο και στη νεράιδα. είπα και εγώ τώρα που έκανες κολοτουμπα θα βάλεις μυαλό

Ανώνυμος είπε...

10.50 γεια σου μασκαρα

Ανώνυμος είπε...


ΣΤΑΥΡΟΣ = ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ (ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ) ΦΩΤΗΣ=(ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ) ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

δεν περιμένουμε τίποτε πια απο τον δήμαρχο υης συμφοράς του τόπου που έχασε τα αυγά και τα πασχάλια δυστυχώς για όλους μας

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΝΕΡΑΙΔΙΩΤΗΣ ΕΙΠΕ....

Θα πρέπει να αντιληφθεί ο...Πάρεδρος Νεράιδας, οτι ο καιροσκοπισμός είναι το γνώρισμα του!
Με την ανάληψη των καθηκόντων του Αντιδημάρχου κ Σταύρου Παπαδόπουλου, ο Εκπρόσωπος Νεράιδας, διαπίστωσε οτι η συνεργασία του με την δημοτική αρχή γίνεται ΠΑΛΙ δύσκολη υπόθεση και βρήκε την ευκαιρία να αναδείξει δήθεν προβλήματα της Νεράιδας, για να πλήξει το κύρος του κ Αντιδημάρχου Στ Παπαδόπουλου. Στην παρούσα φάση βρηκε πάλι...τον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ καθαρισμό Νεράιδας, ευκολο θέμα για συκοφαντία και μπλα-μπλα-μπλα απο τον Παρεδρο Νεράιδας.
Και το ερώτημα είναι '' ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ, Παρεδρε Νεράιδας ΧΑΛΑΣΕ ο Βιλογικός? Βάλε και ημερομηνία, χάλασε απο την ημερα που ανελαβε ο Σταυράκης Αντιδήμαρχος!Ενω την προηγουμένη ηέρα λειτουργούσε!!!!!
Και άμα χάλασε ο Βιολογικός Νεράιδας, φταίει ο Σταυράκης κ Πάρεδρε;
Εχει τρελλαθεί το Σύμπαν και η περιοχή με τον Βιολογικό Νεράιδας και ο εκπρόσωπος Νεράιδας δεν εχει με τι άλλο να ασχοληιεί και βγαίνει στα κανάλια και διαλαλεί οτι φταίει ο Αντιδήμαρχος Σταυράκης που δεν λειτουργεί.
Η Δημοτική αρχή κ Πάρεδρε Νεράιδας, σε περιμένει για μια καλή συνεργασία.Ελα στο δημαρχείο κ Πάρεδρε Νεράιδας, επισκεφτείς το Γραφείο του Αντιδημάρχου κ Σταύρου Παπαδόπουλου και συνεργαστείς μαζί του, για το καλό του χωριού και άφησε την μιζέρια και τον αγωισμό σου, κατα μέρος.
Γιατί εκπρόσωπε Νεράιδας ΔΕΝ συνεργάζεσαι με τον Σταυράκη Αντισμήμαρχο για το καλο του χωριού μας?
Γιατί δεν τον θέλεις θεσμικά και είναι ο μόνος γνήσιος Νεραιδιώτης που εκανε ΕΡΓΑ για το αγαπημένο του χωριό την Νεράιδα.
--- Ολα τα μεγάλα εργα στην Νεράιδα εγιναν επι Προεδρίας Σταύρου Παπαδόπουλου.
** Ανάπλαση Κεντρ Πλατείας Νεράιδας,Βιολογικός Νεράιδας,Συντριβάνι στην Πλατεία, Κτίριο Κοινότητας Νεράιδας, Φωταγώγηση οδών, Περιπατητικός Νεράιδας, Διαμόρφωση πάρκων και χώρων πρασίνου και πολλά άλλα εργα.
Γέννημα θρέμμα της Νεράιδας, ο Σταυράκης, μεγάλωσε στην Νεράιδα και επέδειξε τις μεγαλες του αρετές στην διοικηση, τοσο σαν Πρόεδρος Νεράιδα οσο και σαν πετυχημένος επιχειρηματίας.
Ο Βιολογικός Νεράιδας θα λειτουργήσει σύντομα, με το αμέριστο ενδιαφέρον του Αντιδημαρχου Σταυρου Παπαδόπουλου, Μέγα Ευεργέτη της Νεράιδας και Σωτήρα του χωριού.
Ο Πάρεδρος Νεράιδας καλό είναι να επισκεφτεί τον Σταυράκη στο γραφείο του, να συνεργαστεί μαζί του , για το καλο του χωριού μας. Κάνε αυτη την κινηση Ξενοφωντα και ολοι οι κατοικοι στο χωριο θα αναγνωρίσουν οτι εισαι εξυπνος!
Αμα ΔΕΝ πας, σημαίνει οτι εισαι Τούρκικο-Αγύριστο Κεφάλι!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ψωφιοι για εντυπώσεις είστε. Aυτο φαίνεται απο τις ανοησίες που γραφετε. Και γιατι αποκαλείται τον Αντιδήμαρχο Μασκαρά?
Δεν ντρέπεστε να μιλάτε ετσι για εναν πετυχημένο ανθρωπο, που με την ευφυία του, λύνει τα προβλήματα της περιοχής μας.
Ενα προβεβλημένο αντιδήμαρχο, ο Σταυράκης, που ως υπευθυνος Τουρισμού του Δημου, εχει προωθήσει την προβολή της περιοχή μας ΔΙΕΘΝΩΣ και όχι μόνο. Επισκέψεις Ρωσων δημοσιογράφων στην περιοχή μας αυτες τις μέρες, με ενημερωση τους και ξεναγηση τους απο τον Αντιδημαρχο Σταυρο Παπαδόπουλο. Βλέπετε ποσες πετυχημένες πρωτοβουλίες παίρνει ο Αντιδήμαρχος και να προκοψει ο τόπος.
Μην ζηλεύεται λοιπόν. Μην μιλάτε λοιπόν.
Παλαιότερα τον αποκαλούσατε...''Καταπατητή''. Τι εχει καταπατήσει? Επειδή πήρε τον ΝΟΚ με διαφάνεια και νομιμότητα και εκανε ενα Τουριστικό Θέρετρο και ανεβασε στα υψη την τουριστική επισκεψιμότητα στην περιοχή μας.
Ο Σταυράκης είναι ενας και μοναδικός.
-- Π ε τ υ χ η μ έ ν ο ς . . .

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχα Μασκαρά που έγινες και πικραμένος.
Τον παρακαλάς να έρθει στο οβάλ γραφείο σου.
Ξέρεις που σέχει γραμμένο ο Πάρεδρος.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θέλω να βγει αύριο ο κουρτιδης στα κανάλια, δημοσιογράφοι καλεστε τον και ρωτηστε τι κάνει για το παράνομο ψάρεμα στην λίμνη , εχουν όλοι άδεια ? Τα 500 άτομα που ζούνε από τη λίμνη παράνομα την εκμεταλλεύονται ? Ή νόμιμα ? Σαν αρμόδιος αντιδήμαρχος και αλιείας δεν πρέπει να το ελέγξει ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ?

Ανώνυμος είπε...

Σταυράκη φθάνει πια σε πήραμε χαμπάρι, όλη η κοινωνία ξέρει ποιός είσαι. Δεν χρειάζεται με απανωτά σχόλια να αυτοεπαινείσαι. Πρόσεχε όμως, αν δεν φροντίσεις άμεσα να επισκευαστεί ο βιολογικός Νεράιδας θα πας κατηγορούμενος για πειθαρχικό παράπτωμα και ποινικό αδίκημα εσύ και όχι πια ο δήμαρχος (ο δήμαρχος είχε μέχρι χθές την ευθύνη). Επίσης μην πολυσκαλίζεις το θέμα του Ναυτικού Ομίλου γιατί πολύς κόσμος θα βρει τον μπελά του.

Ανώνυμος είπε...

7.38 οτι να ναι....μασκαρας ειναι μεγαλος...κωλοτου πας μεγαλος διαφωνεις???? Εξαλλου δεν τον ειπαμε εμεις ετσι αλλα η μεφαλι του δημου ο πιλοτος μας...η δημαρχαρα μας

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ρε πόσα δεν ήξερα για τον Σταυράκη....

Το Προφίλ μας