Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

ai-vreS: Τριήμερες εκδηλώσεις για τα εγκαίνια του νέου Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων προγραμματίζονται από το Δήμο Σερβίων-Βελβεντού

Φωτ. από το kozanilife.gr
Με προϋπολογισμό 2.000 ευρώ από το Δήμο Σερβίων - Βελβεντού και 2.000 ευρώ από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας προγραμματίζονται τα εγκαίνια του νέου πολιτιστικού κέντρου Σερβίων. Η επίσημη παράδοση του πολιτιστικού κέντρου δεν έχει γίνει ακόμη, ωστόσο έγινε η διοικητική παραλαβή κι έτσι μπορεί να γίνει χρήση του κτιρίου από τις υπηρεσίες του Δήμου.

Τα εγκαίνια του κτιρίου προγραμματίζονται για το τέλος του Νοέμβρη ή στην αρχή του Δεκέμβρη 2016, με επικρατέστερη ημερομηνία την 18η Νοεμβρίου, και συγκεκριμένα το τριήμερο 18-19-20 Νοεμβρίου.

Την πρώτη ημέρα προγραμματίζεται παράσταση με τη μέτζο σοπράνο, με καταγωγή από τα Σέρβια, Κασσάνδρα Δημοπούλου, ενώ θα υπάρχει έκθεση φωτογραφίας. Τη δεύτερη ημέρα θα παρουσιαστεί θεατρική παράσταση που ετοιμάζει η θεατρική ομάδα Σερβίων και την τρίτη ημέρα θα παρουσιαστούν χορωδίες από τους Συλλόγους της περιοχής.

Όσον αφορά στους χώρους του πολιτιστικού κέντρου, άμεσα θα μετεγκατασταθεί η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού και θα στεγαστεί πρωτίστως η κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου σε γραφείο του κάτω ορόφου. Για τους υπόλοιπους χώρους υπάρχει αίτηση και ενδιαφέρον για τη στέγαση του γραφείου του Μορφωτικού Ομίλου Σερβίων, τη στέγαση της βιβλιοθήκης, ένας χώρος για τα μαθήματα ζωγραφικής-σκακιού και θεατρικών παιχνιδιών του ΜΟΣ, ένας μεγάλος χώρος για τα χορευτικά τμήματα και ένα κοινό γραφείο για τους τρεις Συλλόγους Σέρβια εν Δράσει, Αιμοδοτικός Σύλλογος και Θεατρική Ομάδα.

Όπως ψηφίστηκε στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο η χρήση του νέου πολιτιστικού κέντρου Σερβίων παραχωρήθηκε στην κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου. 



7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Na allaxoune kamia laba den exoune xrimata, na dosoune kati tis stin Filarmoniki mousiki kai edo den exoune xrimata, na kanoune efe kai gousta ta xrimata vriskode amesos. Aytoi eiste kai oi men kai oi de.

Ανώνυμος είπε...

Για την Φιλαρμονική του Δήμου τίποτα ? Μετά από 40 χρόνια ενεργής παρουσίας δεν της αξίζει ένας καινούργιος χώρος? Και σε τελική τι προσφέρει ο Σέρβια εν δράση που ποτέ δεν μάθαμε ποιος είναι πρόεδρος, η θεατρική ομάδα δεν τις παραχωρήθηκε η αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Σερβίων? Θέλουνε και γραφείο να το κάνουνε τι?. Δώστε άμα είναι γραφεία και στην ΠΕΑΕΑ και στην ΠΟΑΕΑ και στα ΜΛ και ΛΜ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ούστ...να σας φαν οι αρκούδες που θα μεινετε παρέα. ...

Ανώνυμος είπε...

Μορφωτικός όμιλος Σερβίων γραφείο ξεχωριστό, αίθουσες για χρήση ως βιβλιοθήκη, σκακι- ζωγραφικής και θεατρικών παιχνιδιών. Δηλαδή πάλι καλα που βρέθηκε αίθουσα για τους άλλους τρεις συλλόγους, ας στοιβαχτούν σε ένα γραφείο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μ.Ο.Σ. δεν ειναι ο κατοχος για χρηση του σπιτιου της κυριας Μινας? Εκει δεν πρεπει να οργανωθει και να ανακοινωσει τι θα το κανει τελος παντων το ομορφο διωροφο? Εχει καποιες χιλ ευρω αποθεμα .Ας αξιοποιησει τα χρηματα για τις εργασιες που απαιτουνται στο σπιτι αυτο.

Ανώνυμος είπε...

η θεατρικη ομαδα σας πειραξε δεν κοιτατε τον μορφωτικο!!!

Ανώνυμος είπε...

Όλες αυτές οι ομάδες και οι σύλλογοι θα δίνουν κανένα ευρώ η το πετρέλαιο θα το πληρώνει όλο ο δήμος;

Το Προφίλ μας