Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Τιτάν Σερβίων: Μήνυμα υποστήριξης στον Πρόεδρο της ΕΠΣ Κοζάνης Χρήστο Σάββα

Η Διοίκηση του Α.Σ. ΤΙΤΑΝ Σερβίων συμπαρίσταται στον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Κοζάνης κ. Χρήστο Σάββα -  σε σχέση με τη γνωστή υπόθεση της ΄΄Κάρτα Υγείας΄΄  και την τότε συμμετοχή του στο Δ.Σ. της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας – και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι σύντομα η δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης θα αποκαταστήσει την αλήθεια και το όνομα ενός ανθρώπου που συνεχίζει να υπηρετεί ανιδιοτελώς και να προσφέρει τα μέγιστα στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου ειδικά αυτές τις δύσκολες εποχές.
Η απόφαση του να αποχωρήσει άμεσα από τη θέση του Προέδρου αλλά κυρίως η στάση, οι θέσεις και οι ενέργειές του, όλα αυτά τα χρόνια, σε σχέση με τα όσα διαδραματίζονται στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, επιβεβαιώνουν το ήθος και τον χαρακτήρα του.
Ταυτόχρονα πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο ίδιος έχει πολλά ακόμη να προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα της κάρτας υγείας αποτελεί μέγα σκάνδαλο και βρίσκεται σε δικαστική διερεύνηση οπως και οι ιδιοι λέτε.Πως λοιπόν συμπαραστέκεστε κάποιον που είναι στην υπόθεση αναμεμειγμένος;Εκτός και αν για σάς οι υπεύθυνοι δεν θα πρέπει να τιμωρηθούν.Τέλος ποιός σας εδωσε το δικαίωμα της συμπαράστασης με πλάτη εναν ιστορικό σύλλογο όπως είναι ο ΤΙΤΑΝ Σερβίων;Οι Σερβιώτες πολίτες;Δεν νομίζω.Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του,αυτό λένε οι Σερβιώτες και ολοι οι Ελληνες πολίτες

Το Προφίλ μας