Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Ποιες ευπαθείς ομάδες; Τα έσοδα από τις άδειες θα πάνε σε… εκπλήρωση δημοσιονομικών στόχων!

Μια ακόμη ανώμαλη προσγείωση.

Μπορεί σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να εξήγγειλε πως τα έσοδα από τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες θα πάνε στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, ωστόσο δε φαίνεται να ισχύει κάτι τέτοιο, τουλάχιστον όπως φανερώνει παλιότερη δήλωση του εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά.

Και αυτό διότι είναι μνημονιακή υποχρέωση η συγκέντρωση εσόδων από την πώληση των αδειών των τηλεοπτικών καναλιών.
Ειδικότερα, στις 11 Φεβρουαρίου ο κ. Σχοινάς ρωτήθηκε για την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε διεθνή διαγωνισμό για την πώληση τεσσάρων αδειών τηλεοπτικών καναλιών, με τον ίδιο να απαντά ότι
«το μνημόνιο δεσμεύει την ελληνική κυβέρνηση να εκκινήσει έναν διεθνή διαγωνισμό για την πώληση των τηλεοπτικών αδειών», τονίζοντας ότι «τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για την εκπλήρωση των δημοσιονομικών στόχων».
«Ο διαγωνισμός πρέπει να γίνει με σεβασμό στην ευρωπαϊκή νομοθεσία και καθώς δεν έχει γίνει ακόμα καμία πρόταση σχετικά με τον διαγωνισμό, δεν έχει γίνει και καμία συζήτηση με τους θεσμούς», έλεγε τότε, εκτός των άλλων σύμφωνα με ανταπόκριση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.
 http://thecaller.gr

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα σας παρακαλούσα να δημοσιεύσετε το βιογραφικό του φίλου σας.

Βιος και Πολιτεία του Μπάμπη

https://netakias.com/2014/10/21/babis2009/

Ανώνυμος είπε...

Καλα ο διαγωνισμος ηταν ή δεν ηταν παρανομος
Με παρανομο τροπο μαζευτηκαν νομιμα λεφτα που δεσμευονται απο το πρωτο μνημονιο;
Παρτε το αποφαση: 240 εκατομυρια ηρθαν στο δημοσιο
Αυτο που δεν τολμησε η κυβερνηση Σαμαρα -Βενιζελου

Ανώνυμος είπε...

Μια βοήθεια γιατί δεν ξέρω καλά γαλλικά. Τι σημαίνει: "Grèce. Moins de chaînes pour plus de liberté à la télé";

Ανώνυμος είπε...

Τελικά τι έγινε; Δεν πήρε κανάλι ο ... τούρκος καναλάρχης; Αυτός που γράφανε οι ναυαρχίδες και σχολιάζαν τα φασισταριά πως θα μας πάρει τη χώρα; Που κάποιοι λέγαν το χουν τερματίσει και πως δεν πάει παρακάτω! Αμ το άλλο! Που ο τσίπρας θα κανε το διαγωνισμό, ..... για να μην πάρει άδεια ο σκαι!!! Ουπς ξέχασα... ήταν το νούμερο 18084343 κατασκευασμένο σκάνδαλο κατά του σύριζα! Τον βλέπω για ... 49% τον Αλέξη το 19!!! ΥΓ: Πότε ηταν που η χριστοφιλοπούλου έλεγε πως δε θα πεθάνουμε αν απολυθούν και κάποιοι καθηγητές! Σαν τώρα το θυμάμαι. Πολλοί άλλοι σίγουρα όχι. Δεν ήταν πρωτοσέλιδο στη ναυαρχίδα!!!

Ανώνυμος είπε...

Ήρθαν; τι εννοείς ήρθαν; Κάτσε πρώτα να τα εισπράξει το δημόσιο και μετά μιλάς. Και εάν πιστεύεις πως με 246 εκ. Και 1500 νέους ανέργους λύθηκε το πρόβλημα, είσαι βαθιά νυχτομένος

Ανώνυμος είπε...

http://beteranizhta.blogspot.gr/2016/09/o-700000000-mega-star-lpha.html

Το Προφίλ μας