Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος, Συνοδικός Σύνδεσμος στη ‘’Συνοδική Επιτροπή Χριστιανικής Αγωγής της Νεότητος’’.

του παπαδάσκαλου Κωνσταντίνου Ι. Κώστα
Στη σύνθεση της νέας 12μελούς Διαρκούς Ιεράς Συνόδου  της Εκκλησίας της Ελλάδος της 160ης Συνοδικής Περιόδου (από 1-9-2016 μέχρι 31-8-2017) υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου του Β’, είναι Μέλος Της και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος, που, σύμφωνα με το ανακοινωθέν, διορίστηκε Συνοδικός Σύνδεσμος στη ‘’Συνοδική Επιτροπή Χριστιανικής Αγωγής της Νεότητος’’.

-          Ειδικότερα, ως Συνοδικοί Σύνδεσμοι των Συνοδικών Επιτροπών, διορίστηκαν:
-          Στη Συνοδική Επιτροπή Χριστιανικής Αγωγής της Νεότητος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος. (από το ανακοινωθέν 5-9-2016 της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου).

Άξιος. Καλό και καρποφόρο έργο στον πολύ κρίσιμο και πολύ ενθουσιαστικό χώρο του κοινωνικού σώματος, στην εμπροσθοφυλακή του μέλλοντός μας! Η Παναγία, ο Απόστολος των εθνών Παύλος και ο Άγιος Νικόλαος μαζί σας, (συν)δημιουργοί, Σεβασμιώτατε.

π. Κωνσταντίνος Ι. Κώστας
παπαδάσκαλος
6-9-2016


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα πεινασμένα πλέον χριστιανικά "θηρία" θα βγουν όλα μαζί στο κυνήγι της πονηρής εβραϊκής "αλεπούς" και θα γελάσει ο κάθε πικραμένος. Κάτι εβραϊκό να "μυρίσουν" θέλουν και θα ξεκινήσουν το κυνήγι. Το γνωστό κυνήγι, το οποίο έχει επαναληφθεί με την ίδια πιστότητα πολλές φορές στο παρελθόν. Μόνον που αυτήν τη φορά θα είναι πραγματικό. Δεν θα κυνηγάνε με χρήματα των Εβραίων τους Εβραίους, για να "κονομήσουν" οι ανά τον κόσμο Ροκφέλερ και Ρότσιλντ. Θα τους κυνηγήσουν για τελευταία φορά για την τιμή τους και για τις πατρίδες τους.



Τραϊανού Παναγιώτης

Έλληνας Πολίτης



Ανώνυμος είπε...

PRABO RE TRAIANE. ALLA PISTEYO DEN SE KATALABAN. GI AYTO TO ANARTHSAN

Το Προφίλ μας