Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Ο κ. Τσίπρας χάρισε 6 δισ ευρώ στους Ευρωπαίους Τραπεζίτες

Μείζον θέμα εγείρεται με την απάντηση του Επιτρόπου Μοσκοβισί σε ερώτηση του Ευρωβουλευτή κ. Χουντή. Η απόφαση του κ. Τσίπρα να υπογράψει 3ο Μνημόνιο αντί να ολοκληρώσει το 2ο βάζοντας τέλος στην ταπεινωτική εποπτεία της χώρας αποδεικνύεται ολέθρια για τα εθνικά μας συμφέροντα και επώδυνη για όλους του πολίτες.
Όπως είναι γνωστό η απόφαση αυτή του κ. Τσίπρα απομάκρυνε την ημερομηνία εξόδου στις αγορές, όπως και τη συμμετοχή μας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης. Έτσι ¨κατάφερε¨ να μας γυρίσει στην ύφεση φορτώνοντας με βάρη 9 δις τους πολίτες.
Σήμερα ο Γάλλος Επίτροπος αποκαλύπτει μια ακόμα συνέπεια της καταστροφικής στρατηγικής Τσίπρα.
Σε απλά Ελληνικά ο κ. Τσίπρας χάρισε στους Ευρωπαίους Τραπεζίτες 6 δις ευρώ που είχαν υποχρέωση να επιτρέψουν στη χώρα μας σύμφωνα με της αποφάσεις του Eurogroup ( Νοέμβριος 2012).
Προσεκτική μάλιστα ανάγνωση της απάντησης του Επιτρόπου οδηγεί στο συμπέρασμα ότι δεν ισχύουν ούτε οι δεσμεύσεις των κρατών Μελών για την αναδιάρθρωση του χρέους που είχαν  αναληφθεί στο ίδιο Eurogroup.
Μέσα στο κατακαλόκαιρο «ταξίδεψαν» οι μετοχές του Δημοσίου στο νερό και την ενέργεια στο Υπέρ –Ταμείο και σήμερα μαθαίνουμε για δώρα σε Ευρωπαίους Τραπεζίτες.
Τι άλλο έχει συμφωνήσει με τους δανειστές ο κ. Τσίπρας και το κρύβει από τον Ελληνικό Λάο;
Πριν ξεκινήσει να αλλάξει την Ευρώπη έχει υποχρέωση να απολογηθεί στους Έλληνες πολίτες για τις ολέθριες επιλογές του.
Ανακοίνωση του τομέα οικονομικών του ΠΑΣΟΚ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατάφερε να κρατήσει κρυφό από τον ελληνικό λαό ότι στο Eurogroup του Μαΐου 2016 για την εκταμίευση της πρώτης υποδόσης, έχασε τουλάχιστον 6 δισ. ευρώ!

Αυτό προκύπτει με σαφήνεια από απάντηση του Επιτρόπου Οικονομικών της ΕΕ,

Πιέρ Μοσκοβισί, στον ευρωβουλευτή της Λαϊκής Ενότητας, Νίκο Χουντή. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ VETONEWS http://www.vetonews.gr/oikonomia/item/44452-moskovisi-se-xounti-sto-eurogroup-maiou-i-athina-exase-6-dis-evro

Ανώνυμος είπε...

Όπως αποκαλύπτει ο Νίκος Χουντής, τότε ανΥΠΕΞ του Τσίπρα, το Μάιο του 2015, απεμπολήσαμε και χάνουμε τελικά 6 Δισ. Ευρώ που το 2012 είχαμε συμφωνήσει να πάρουμε από τα κέρδη των Ομολόγων μας! Αυτό το ,,πετύχαμε,,... διαπραγματευόμενοι σκληρά.
Είπατε τίποτα πατριώτες?
Ξέρω: Κονομήσαμε 246 μύρια από τις άδειες της TV. Άρα... κερδάμε!

Ανώνυμος είπε...

Γεροβασίλη: «Δικαίωμα της κυβέρνησης» να υποδεικνύει στα κανάλια τις ειδήσεις.
Κατι τετοια δικαιώματα εχει και ο Κιμ Γιονγκ Ουν.

Το Προφίλ μας