Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Live με τους Primo Secondo στο Berlin Bar στο Βελβεντό σήμερα το βράδυ.

 Αντώνης Νόλας: μπουζούκι-τραγούδι 
Γιάννης Γκόλιας: μπουζούκι-τραγούδι 
Δημήτρης Γεωργούλης: τραγούδι 
Χάρης Πρέντζας: κιθάρα τραγούδι

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Den kanoume ekdilosi antiperispasmou kyrioi toy germanofilou bar BERLIN. Ekeino to bradi eixe ekdilosi o morf omilos sto alsos. O monimas apo ta Giannina kouvalise tin parea sto xorio isa gia na kanei zimia ston Omilo kai ebgale kai proskliseis gia oli ti neolea. Apo pote diorganotis ekdiloseon ena retali toy alkool?

αγνωστος χ είπε...

ποοοοοόσο ψυχασθενης και..κακιά, πρεπει νασαι , ρε φιλε!!!!!!!!

BERLIN BAR είπε...

Κύριε ανώνυμε,
Διαβάζοντας το σχόλιο σας στην συγκεκριμένη ανάρτηση, νιώθουμε την ανάγκη να απαντήσουμε προς αποκατάσταση της αλήθειας. Ουδέποτε έγινε από την πλευρά μας εκδήλωση αντιπερισπασμού απέναντι στον Μ.Ο.Β.. Αντιθέτως η εκδήλωσή του Μ.Ο.Β., που είχε προγραμματιστεί για Δευτέρα 08/08 και αναβλήθηκε λόγω καιρού, μετατέθηκε για την Τετάρτη 10/08, όπου είχε ήδη προγραμματιστεί η δικιά μας εκδήλωση. Για του λόγου το αληθές, μπορείτε να απευθυνθείτε στους υπεύθυνους του Μ.Ο.Β., οι οποίοι είμαστε σίγουροι ότι θα σας διαβεβαιώσουν για τα λεγόμενά μας. Οφείλουμε επίσης να σας ενημερώσουμε οτι η διοργάνωση της εκδήλωσης έγινε αποκλειστικά από εμάς, χωρίς την περαιτέρω ανάμιξη άλλων προσώπων.
Θα σας συνιστούσαμε λοιπόν κύριε ανώνυμε, προτού στοχοποιήσετε επιχειρήσεις και ανθρώπους να ελέγχετε καλύτερα τις πληροφορίες σας. Θεωρούμε λοιπόν, ότι θα ταν πρέπον να ακουστεί μια δημόσια συγνώμη από μέρους σας, στον " μονιμά " από τα Γιάννενα, σε εμάς , αλλά και σε όλους τους αναγνώστες του blog που επιχειρήσατε να αποπροσανατολίσετε... Σας περιμένουμε για ΕΠΩΝΥΜΟ διάλογο.
Η διεύθυνση του "γερμανόφιλου " BERLIN BAR.

Unknown είπε...

Φιλτατε ανωνυνε σε ευχαριστώ πολύ για το γέλιο που μου προσέφερες, νασαι καλά βρε.
Με αγάπη και κατανόηση ο ρεταλομονιμας από τα όμορφα Ιωάννινα.
Υ.Γ. Ελπίζω την επόμενη φορά να με κραξεις με ελληνικά και όχι με greeklish.

Ανώνυμος είπε...

Berlin bar? Μήπως χορηγός σας είναι η Αγγέλα Μέρκελ? Ρε Βελβενοι σας εχω ικανούς να σας έταξε καμιά ανεξαρτησία κανένας λακαμας που και καλά εχει γνωριμίες με την Γερμανική χούντα που έχουμε σημερα.Θα τρίζουν τα κόκαλα των ηρώων πεσόντων στο Καταφυγι το Παλαιογρατσανο και την Σκουλιαρη και μόνο στο άκουσμα.

Ανώνυμος είπε...

E OXI και «Γερμανική χούντα που έχουμε σήμερα» (11:42) …. Γερμανική χούντα είχαμε παλιότερα τώρα πορευόμαστε με αξιοπρέπεια ….

Ανώνυμος είπε...

Gia katalavoun kai oi ipolipoi otan lete pagoura enoite ton venzina?

Ανώνυμος είπε...

11:56 Που ακριβώς την είδες την αξιοπρέπεια και εγώ δεν την βλέπω? Όλη η αγορά έχει στεγνώσει.Τα καταστήματα κλείνουν το ένα μετά το άλλο.Μόνο τα LIDL κάνουν χρυσές δουλειές.Η μήπως επειδή τα LIDL έχουν ροδοκνα velvita αυτή την εβδομάδα επανήλθε η αξιοπρέπεια?

Ανώνυμος είπε...

15/8 11:42= απλά εγκεφαλικά νεκρός,
15/8 5:49= πονηροπαπαρας κομπλεξικος, αν η τεμπελιά ήταν είδος προς πώληση θα είσασταν και εσείς στο επόμενο φυλλάδιο του Lidl

Ανώνυμος είπε...

Τι γίνεται ρε παιδιά; Τι μαλακίες σοφίζεται ο καθένας για να βάλει τον κόσμο να τσακώνεται. Μια χαρά εκδήλωση ήταν και του ΜΟΒ και του ΒΕRLΙΝ και ας έπεσαν και μαζί. Δεν νομίζω ότι έπρεπε να ασχοληθείτε με τις ανοησίες του καθενός. Και το ΒΕRLΙΝ είναι από τα πιο στυλάτα μπαρ στην περιοχή. Απαράδεκτοι και οι χαρακτηρισμοί ανθρώπων. Όλοι στην ίδια γειτονιά ζούμε εεεεε!!!

Ανώνυμος είπε...

Εσυ 11.42 πως φαίνεσαι ότι κατευθύνεσαι από την απάνω γειτονιά. Ίσα ρεεεεεεεεε

Παναγιώτης Καραβαγγελας είπε...

Κομπλεξικε που έγραψες αυτό το σχόλιο για γερμανοφιλo το berlin bar το μόνο που θέλεις είναι να χαλάσεις την φήμη του μαγαζιού ...Αυτά που λες δεν στέκουν και αν τα πιστεύεις δήλωσε τα με το όνομα σου και όχι ανώνυμα!!!!

Το Προφίλ μας