Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Ανακοίνωση από το Συνεταιρισμό ΤΑΧΙ Σερβίων - μέσω FACEBOOK ενημέρωση για ταξί από και προς τη Θεσσαλονίκη!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 
Μετά απο την σύσκεψη που έγινε στα γραφεία του συνεταιρισμού ταξί Σερβίων πάντα με γνώμονα την οικονομική κρίση που υπάρχει στην χώρα μας αλλα και για την καλύτερη και οικονομικότερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού ενημερώνουμε οτι πλέον μέσω FACEBOOK θα γίνεται ενημέρωση κάθε φορά που θα υπάρχει ταξί ΑΠΟ και ΠΡΟΣ θεσσαλονικη με της καλύτερες δυνατές τιμές π.χ απλό 15€ φοιτητικό 10€.

 Περισσότερες πληροφορίες 2464022222

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Otan tha iparxei miosi tis tarifas tha mas to anakinosete sto facebook na perimenoume.

Ανώνυμος είπε...

Ε ναι σιγουρα. 9.36 αν κατεβει η ταριφα θα σε παρουνε απο το χερι να σε πανε τσαμπα εσενα.... Δεν φτανει που πανε με τετοια τιμη θες και αλλο? Αν δεν σ'αρεσει υπαρχει και το ΚΤΕΛ αν παλι τραβα νε το τραινο!!!!

Ανώνυμος είπε...

Άνθρωπος αγράμματος , ξύλο απελέκητο, μια ζωή εριστικοί και προκλητικοί είστε για αυτό το επάγγελμα πάει κατά διαόλου σε αντίθεση με τις άλλες χώρες της Ε.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Με το να κρυβεσαι πισω απο μια ανωνυμια και να προσβαλεις με τοσο χυδαιο τροπο ανθρωπους που προσπαθουν να βγαλουν το μεροκαματο ειτε εχει καυσωνα ειτε παγωνια και μαλιστα κατω απο ενα τετοιο ποστ που το μονο που κανουμε ειναι να βοηθησουμε τον κοσμο να παει ακομα πιο φτηνα δειχνει ποιος ειναι το ξυλο και ποιος ειναι προκλητικος.... Δεν θα πεσω στο επιπεδο σου να σχολιασω και αλλα απλα θα πω πως αν εχεις παραπονο ξερεις που ειναι η πιατσα μπορεις να ερθεις να το συζητησουμε απο κοντα... Αλλα μαλλον εσυ που δεν εισαι προκλητικος εισαι μονο να σχολιαζεις απο τον καναπε σου και φυσικα ανωνυμα.....

Το Προφίλ μας