Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Δημοτικό Στάδιο Σερβίων (Φωτογραφίες)

Να σημειωθεί ότι στο Δημοτικό Στάδιο Σερβίων καθημερινά περπατούν και αθλούνται εκατοντάδες άνθρωποι  από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι αργά το βράδυ σε συνθήκες πραγματικά απαράδεκτες.
Ευχαριστούμε τον φίλο του ιστολογίου Α. Χ για τις Φωτογραφίες 
ai-vreS 















5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλα παρατημένα στην μοίρα τους. Όπως όλα στα Σερβια με αυτή την δημοτική αρχή.Μάλιστα αν μπει ο δήμος σε μνημόνιο όπως ακούγεται δεν θα μπορεί να κάνει συμβάσεις ούτε για να φροντίζει το χόρτο ούτε για καθαριοτητες. Στο κλειστό δε συγγενής αντιδημαρχου πήρε με το έτσι θέλω κλειδί για να μπαίνει οπότε θέλει με την παρέα του. Έτσι σέβεστε και προστατευετε την δημόσια περουσια κύριοι της δημοτικής αρχής? Είστε σε θέση να φροντίζετε την κακή λειτουργία των ανοικτών γηπέδων και του κλειστού για να μπορούμε να στείλουμε τα παιδιά μας?

Ανώνυμος είπε...

Παρατημένα γιατί το λες? Δε σου άρεσε το έργο της ανάπλασης που έδωσε ζωή στην πόλη? Ο Κωνσταντόπουλος το δημοπράτησε και ο Κοκολιός το ψήφησε. Η πόλη ομόρφυνε, τώρα όσον αφορά το γήπεδο προχτές δημοπρατήθηκε η κατασκευή του ταρτάν και από ότι μαθαίνουμε ο εργολάβος λόγο του νεαρού της ηλικίας του χτύπησε το έργο κάτω για κάτω οπότε σύμφωνα με δηλώσεις άλλων μηχανικών τόσο χαμηλά που το πήρε δεν πρόκειται να κατασκευαστεί.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά υπήρχαν και επι Κοκολιού επι Κωνσταντόπουλου και πιο πριν
Παναγιωτπύλα ετσι δεν ειναι;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΣΥ 6.12 ΠΩΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΙΣ ΛΟΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΣΤΕΙ;" ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΣΤΕΙ; ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΣΤΕΙ; ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ; ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ αυτό κατάλαβες από αυτά που γράφω? Ai-vres πραγματικά ώρες ώρες αντιλαμβάνομαι πως από αυτά που δημοσιεύονται και σχολιάζονται ο καθένας καταλαβαίνει ότι θέλει, αυτό σημαίνει πως ή δεν γράφουμε Ελληνικά ή οι αναγνώστες δεν καταλαβαίνουν Ελληνικά. Όταν ένα δημόσιο έργο κοστολογείτε για 100 ευρώ πχ, τη αρτιότητα θα έχει όταν κάποιος το χτυπήσει με 40 ευρώ. ?

Το Προφίλ μας